Toni Cetinski deo prihoda od prodaje karata daje za pomoć ženama obolelim od raka dojke

Od svake prodate ulaznice za koncert koji će 5. marta održati u "Kombak areni", Toni će donirati jedan evro udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke "Budimo zajedno"

  • 6

Hrvatski pevač Toni Cetinski koji će 5. marta održati koncert u "Kombank areni", odlučio je zajedno sa organizatorima, kućom "Music Star Production", da od svake prodate ulaznice donira jedan evro udruženju žena obolelilih i lečenih od raka dojke "Budimo zajedno".

NOVI ALBUM PRE ARENE: Toni Cetinski priređuje duplo zadovoljstvo obožavaocima! (VIDEO)

- Udruženje "Budimo zajedno" – Beograd, osnovale su žene koje su i same prošle kroz rak dojke. Zalažemo se da ženama koje su se suočile sa karcinomom dojke pružimo psihološku, iskustveno emotivnu i druge vidove podrške, a takođe kroz različite aktivnosti radimo na podizanju svesti u javnosti o značaju prevencije ove teške bolesti. Žene treba da znaju da nisu same kada se suoče sa bolešću, da smo tu za njih ali i da svojim kćerima, sestrama, majkama… kažemo da redovan pregled čuva njihovo zdravlja - izjavila je Jasmina Lukić, predsednica uduženja "Budimo zajedno".

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARQUEZ 011

    27. januar 2016 | 19:14

    SVAKA ČAST,GALANTNO. DOBRODOŠAO SI U BGD. BRAVO

  • Only

    28. januar 2016 | 22:51

    Da,to je on,jedan jedini,neponovljivi Toni!

  • djole

    27. januar 2016 | 22:54

    Pozdravljam svaki korak da boljem zivotu i zdravlju gradjana i narocito zena ! Ali ovo ipak znaci da karte ne idu dobro i da moraju organizatori da pribegnu novom marketinskom triku. Bas nas zanima da se obajavi koliko je taj deo prihoda koji ce biti uplacen.. Samo tada cu znati da je ovo pravo dobrocinstvo i pozdravicu ovaj cin. Ovako se cini da ima puno ne istine.. zao mi je Neverni Toma ( djole)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA