Tražiće se karta više za "Hladno pivo" (VIDEO)

- Biće puno suza i znoja, svaki naš nastup je maksimalno nabrijan, a pogotovo ukoliko je publika dio tog nastupa i diše s nama - rekao je frontmen grupe Mile Kekin

  • 0

Ostalo je manje od mesec dana do koncertnog spektakla koji će, u Hali Sportova na Novom Beogradu u petak 26. februara, prirediti omiljeni rokeri u regionu, "Hladno pivo".

S obzirom da je prošlo četiri godine od poslednjeg samostalnog nastupa u Beogradu i da fanovi sigurno već znaju sve pesme sa poslednjeg albuma Dani zatvorenih vrata, koji se na ovoj turneji promoviše, članovi benda jedva čekaju koncert u Beogradu.

A Mile Kekin poručuje:

- Biće puno suza i znoja, svaki naš nastup je maksimalno nabrijan, a pogotovo ukoliko je publika dio tog nastupa i diše s nama. Prvi koncert u Hali sportova pre sedam godina je jedan od onih nastupa koje ne možeš zaboraviti, cela dvorana se tresla, prvih par pesama od vriska publike nismo čuli što sviramo, a ton majstor je morao da pridržava mix pult da se kablovi ne iščupaju. Ne očekujemo puno manje niti ovaj put - rekao je on.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zato pozivamo sve fanove da svoje ulaznice nabave na vreme, jer će karte po ceni od 1.150 dinara biti u prodaji još samo četiri dana. Od ponedeljka 1. februara cena karte na prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa će biti 1.350 dinara.

Za sve one koji nemaju vremena da odu do biletarnice omogućena je i online prodaja ulaznica. Sve što je potrebno je da se registrujete na sajtu Eventima ili www.ddtickets.rs i da potom odaberete opciju print@home. Nakon uplate, sa vašeg naloga odštampajte pdf ulaznice koje su personalizovane i važe na donosioca uz ličnu kartu.

TRAŽIĆE SE HLADNO PIVO VIŠE

S obzirom da će "Hladno pivo" atmosferu u Hali Sportova dovesti do usijanja, prijatelji benda su omogućili da se publika na pravi način i rashladi - svaki posetilac će uz prvi kupljeni "Jelen" dobiti i hladan "Jelen" gratis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA