Šerif dobio otkaz jer je terao zatvorenike da igraju poput Ašera

Američki šerif iz jednog mesta u Ohaju razrešen dužnosti posle prisiljavanja zatvorenike da plešu poput čuvenog RnB pevača

  • 0

Neimenovani šerif iz Ohaja nedavno je razrešen dužnosti zbog toga što je terao tamošnje zatvorenike da igraju kao što igra popularni američki RnB pevač Ašer, navodi "The Stir".

Osuđenici su morali da pokažu izvanredne igračke sposobnosti u ritmu Ašerovih pesama kao što su "Yeah" i "Without you". Oni su takođe morali da imaju koreografiju u trajanju od pet minuta, koju bi kasnije pokazivali pred ostalima.

Zatvorenici su pokazali izvaredne igračke sposobnosti, tvrde izvori. Međutim, većina osuđenika nije bila oduševljena igrom, smatrajući je ponižavajućom.

- Nisam igrao. Gadila mi se i sama pomisao na to i ideja o takvoj zloupotrebi moći - rekao je bivši zatvorenik Vilijams Rivs.

Iako je šerif dobio otkaz zbog koreografije koja je ponižavajuće delovala za većinu osuđenika, mnogi smatraju da je ovaj potez vlasti preoštar, jer nije napravio ništa toliko loše.

(izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA