Zmaj pljunuo gosta, potukao se s njim, pa skinuo pantalone i... (VIDEO)

Zmaj je hteo da dokaže ko je glavni u "Parovima", pa je odmah napao nove učesnike

  • 18

Noćas se u "Parovima" sve vrtelo oko Zmaja, koji je za kratko vreme uspeo da se posvađa sa novim učesnikom, izvesnim Bumbarom, i potuče s njim, ali i istraumira novu takmičarku pred kojom se skinuo. 

NOĆNE IGRE U KREVETU! Macinu golu guzu i grudi još niste videli iz ovolike blizine! (18+) (VIDEO)

Čim je na vratima video Dejana Vuletića Bumbara, koji je odmah počeo da ga provocira, Zmaj je nasrnuo na proidošlicu i skoro se s njim potukao, i to zbog metle!

Malo kasnije, Ilija je ponovo izgubio živce i pljunuo je Bumbara:

A kao da to nije dovoljno, pred novom učesnicom koja je odmah odbila njegovo udvaranje, skinuo je pantalone i pokazao joj penis:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    31. januar 2016 | 14:54

    Илија ГраОвац, звани Змај од Шипова! Само на тв станицама у Србији! Не у Босни, РС, Хрватској, Словенији... него у Србији, змај, Радашин, Екрем.....итд, уживо из Србије, тачније из Београда! Није крив ни Змај ни Екрем нити Радашин, него "српски крем", " српска елита и интелектуалци"!!! Парламент бошњачко- хрватске федерације тражи укидање ових програма?!! То је највећа туга! Ко је луд, ко је глуп и ко је ту заостао, то само господ бог зна!!!

  • Uroš d'dorf

    31. januar 2016 | 15:53

    Riba smrdi od glave...g mariću kada će te organizovati neku radnu akciu.neki prilog za bolesnu decu...no to je vama nepoznato.u ovome ste pravi profi

  • Maki

    31. januar 2016 | 17:42

    Dno dna. Ovakvi se drže u kavezu. Mariću, nekad si bio poštovan novinar a sada si toliko razočarao ljude. Toliko si nisko pao, strašno. Žao mi te je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA