DOBAR GLAS ZA DOBRO DELO! Poznati pevaju na humanitarnim VIP karaokama

Zvezde će zapevati 4. februara u 19 časova u novobeogradskom IMMO Outlet Centru

  • 0

Važno je imati dobru volju, dok je glas u drugom planu, kada je reč o humanosti. Pravi dobar glas stiče se dobrim delima, a tim povodom poznati će 4. februara pavati na humanitarnim VIP karaokama.

PEVALI SMO NA VIP KARAOKAMA I POBEDILI! Evo gde smo potrošili pare! (FOTO) (VIDEO)

Kad je reč o humanom cilju, da li neko istinski zna da peva ili ne, najmanje je važno. Zato će, možda, neki od učesnika novog izdanja humanitrnog takmičenja IMMO VIP karaoke zvučati kao mačka na usijanom limenom krovu, dok će drugi kao "Bitlsi" na krovu Apple recordsa, ali njihov cilj će biti isti - da pomognu onima kojima je najpotrebnije. Odlična zabava očekuje učesnike, ali i publiku prisutnu na takmičenju zakazanom za 4. februar sa početkom u 19 časova u novobeogradskom IMMO Outlet Centru.

Pobednika humanitarnog IMMO VIP karaoke festivala čeka nagrada od 50.000 dinara, a on će sam odlučiti kome želi da pomogne tim novcem.

Ovo nipošto nije obično karaoke takmičenje, pa poznati neće pevati uz karaoke mašinu.

Poznate će na bini pratiti Davor Jovanović, pobednik Prvog glasa Srbije i njegov bend "Koncertmajstori". Na bini, u humanitarnom okršaju glasovima, ovog puta mikrofone će ukrstiti TV voditeljke i TV lica Suzana Mančić, Milica Bursać i Marija Egelja, glumica Danijela Vranješ, glumac Žarko Stepanov, dečiji TV autor Predrag Vuković Peđolino, TV lice i pisac Vesna Dedić, pisac Vanja Bulić, misica Sanja Papić i aktuelna srpska mis turizma Sara Stojanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Žiri će biti u ništa manje jakom sastavu, jer će pevanje takmičara i njihov scenski nastup ocenjivati pevačice Ana Bebić i Mika Kostić, voditeljke Tanja Vojtehovski i Nina Radulović Lečić, kreatorka Suzana Perić, TV lice Irina Kruška, glumac Ivan Tomić, odbojkaš Edin Škorić, muzički producent Boris Nikolić, kompozitor i producent Saša Mirosavljević Don, mladi glumac Predrag Vasić, fotograf Edvard Nalbantjan, Nemanja Vasić, menadžer projekta "100 odsto vraćamo osmeh na lice", kao i glavni i odgovorni urednik "Telegrafa" Saša Jovanović, koji je odneo pobedu na prošlom takmičenju, a specijalni gost u žiriju biće pevač Stefan Koković koji će u pauzi glasanja imati i svoj nastup.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako bi učinili tamičenje što interesantnijim, program će voditi novinari Marina Kotevski i Aleksandar Saša Ignjatović.

Naravno, ko će pobediti na ovom takmičenju najmanje je važno, bitnije je da će se svi, koji odaberu da četvrtak veče provedu uz Humanitarne IMMO VIP Karaoke u IMMO Outlet Centru na Novom Beogradu, sjajno zabaviti i ispuniti zajedničku misiju - da pomognu nekome kome je to potrebno.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA