Mučenice u borbi sa demonima iz prošlosti (FOTO) (VIDEO)

Od producenata filmova Prizivanje zla i Anabel, 4. februara u bioskope stiže rimejk najvećeg  francuskog horor filma svih vremena

  • 0

Mučenice su šokantan i brutalan film o devojci koja se sveti kidnaperima koji su se sadistički iživljavali nad njom. Film nas na samom početku uvlači u svet izmučene Lusi, devojčice koja je, nakon otmice, godinu dana bila podvrgnuta strašnom mučenju i izolaciji.

Foto: Promo Foto: Promo

Duboko potresena svime što joj se desilo, ona se bori sa užasnim noćnim morama. Smeštena u sirotištu, jedina uteha joj je Ana, devojčica njenih godina.

Skoro deceniju kasnije, i dalje u borbi sa demonima iz prošlosti, Lusi nalazi porodicu koja ju je zarobila i mučila i rešava da im vrati istom merom.

Foto: Promo Foto: Promo

Scenario prepun ekstremnog nasilja potpisuje reditelj prvog filma Mučenice  - Paskal Ložje i scenarista filma PovratnikMark L. Smit. U glavnim ulogama su Trojan Belisario iz serije Slatke male lažljivice i Bejli Nobl iz serije Prava krv.

Ovaj film nije za one sa slabijim stomakom, ali ako ste spremni da se suočite sa strahom, pogledajte ovaj horor od 4. februara u bioskopima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA