LEZBIJKE ŽELE SEKS SA MNOM: Zatvorska ispovest Plejboj zečice (FOTO)

- Mislila sam da bez seksa neću moći ni dva dana, a izdržala sam tri meseca - izjavila je vijetnamska lepotica Endži Vu Ha, koja se od novembra nalazi iza rešetaka

  • 8

Bivša Plejbojeva zečica, Vijetnamka Endži Vu Ha (32), ispričala je kako se tokom tromesečnog boravka iza rešetaka okrenula Bogu i Bibliji da bi se oduprla lezbijskom iskušenju.

Ovako je bilo nekad, a sad pogledajte prvu naslovnicu "Plejboja" BEZ golotinje! (FOTO)

Endži je vijetnamska misica i najseksepilnija di-džejica, a uhapšena je na njujorškom aerodromu 4. novembra, kada je sa devetogodišnjom ćerkom pokušavala da pobegne iz Amerike. Optužena je za otmicu u Francuskoj, jer nije vratila ćerku svom suprugu, koji ima starateljstvo nad devojčicom.

A photo posted by Angie Vu Ha (@angievuha) on

Iako se Endžin suprug složio da njihova ćerka provede neko vreme sa majkom, dogovor je bio da je Vu vrati u Pariz 29. avgusta. Vu je prekršila dogovor, a onda pokušala da odvede devojčicu u Vijetnam.

A photo posted by Angie Vu Ha (@angievuha) on

Plejbojeva zečica ispričala je kako vreme iza rešetaka provodi produktivno; čitajući Bibliju, trenirajući i izbegavajući seks.

- Puno lezbijki i nekoliko plavuša mi se stalno nabacuje. Ali, draže mi je da čitam Bibliju za sada - izjavila je Vu u intervjuu za "New Yourk Daily News".

A photo posted by Angie Vu Ha (@angievuha) on

Seksi Vijetnamka zatvor u Bruklinu deli sa sto žena i kaže kako ta ustanova može biti vrlo opasno mesto za javnu ličnost.

- Dala sam sve od sebe da se ne potučem. Mislila sam da je zatvor mnogo gori, iskreno. Ranije sam samo na TV-u videla kako izgela, pa sam bila spremna na sve - ispričala je lepotica.

A photo posted by Angie Vu Ha (@angievuha) on

Ipak, nije sve ispalo toliko loše. Vu kaže da joj je to što je iza rešetaka pomoglo da svoje telo dovede do savršenstva, a ima i puno vremena za slušanje muzike.

Shvatila sam koliko sam jaka. Mislila sam da bez seksa neću moći ni dva dana, a izdržala sam tri meseca. Pronašla sam Boga i spasio me, dane provodim uz molitvu i čitajući Bibliju - zaključila je Vu.

  A photo posted by Angie Vu Ha (@angievuha) on

(Telegraf.rs/Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    4. februar 2016 | 23:20

    ""Mislila sam da bez seksa neću moći ni dva dana"" :) ova se udara od svoje 15 pa na ovamo bez pauze ;) samo citam izmedju redova :)

  • Orao

    4. februar 2016 | 20:14

    Ako smem tako da kazem , i ja bih sta ti fali?

  • ...

    4. februar 2016 | 22:36

    Stvarno je dobra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA