OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA RIJALITIJA: Nećete verovati ko je VELIKI BRAT! (FOTO)

Mesecima su se svi pitali ko se zapravo krije iza strašnog glasa robota i na čija su pitanja ukućani odgovarali u ispovedaonici

  • 6

Zbog njegovog glasa su svi takmičari "Velikog Brata" drhtali. Mesecima je postavljao najrazličitija pitanja, nekima bio strah i trepet, dok su drugi jedva čekali da mu čuju glas. U svakom slučaju, gledaoci rijalitija su se iznova i iznova prethodnih meseci pitali: ko je zaista Veliki Brat? 

VIP VELIKI BRAT: Članovi najpoznatije domaće porodice ulaze u rijaliti? (FOTO) (VIDEO)

Misterija je konačno otkrivena. Iza kamera i mikrofona u ispovedaonici, čitava tri meseca, koliko je trajala prethodna sezona, nalazio se srpski bloger Boris Trivan.

Foto: Facebook/boris.trivan Foto: Facebook/boris.trivan

Ovaj duhoviti Zrenjaninac "krije" se iza pseudonima Pokojna Mileva i popularan je na društvenim mrežama. Pozajmio je glas "Velikom Bratu" i u tome se, priznaćete, sjajno snalazio.

-  Neću vas pitati kako ste me otkrili, svaka vam čast. Međutim, zbog ugovora koji me veže ne smem ništa da vam kažem o angažmanu u šouu - izjavio je Boris za 24sata.hr.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trivan je dodao i da se odlično zabavljao tokom snimanja rijalitija, ali i da je imao veoma naporne uloge. Ukućane je zasmejavao, smirivao, delio im savete, bio prijatelj, član porodice, ispunjavao im želje, zadavao zadatke...

Foto: Facebook/boris.trivan Foto: Facebook/boris.trivan

Mnoge će ova informacija razočarati, jer više nije tajna ko je "Veliki Brat", ali, u svakom slučaju, bilo je zabavno slušati blogera tokom tromesečnog trajanja rijalitija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dika

    7. februar 2016 | 00:43

    U takvom sam soku da ne mogu da glasam .. Svi smo sokirani, moji prijatelji ne mogu da veruju da je on u pitanju, od soka sam pao u nesvest 2X , kako cu spavati nocas ne znam ,ma necu ni spavati jer sam bas sokoran... :-D

  • ana

    6. februar 2016 | 23:59

    on je faca a verujemo da su ga otkrili bas kako piše hrvati jer imaju puno špijuna u Srbiji a ovaj je je prozivao njihove saradnike. hrvati znaju i sta ste vi danas jeli.

  • Velislav

    7. februar 2016 | 01:26

    Konačno! Više mi je bilo dosta te neizvesnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA