ROBINZON KRUSO od sutra u bioskopima! (FOTO) (VIDEO)

Najnovija ekranizacija popularne priče o brodolomcu Robinzonu Krusou od sutra dolazi u domaće bioskope

  • 1

Reditelji Vinsent Keselot i Ben Stansen uz pomoć inovativne i tehnički najmodernije animacije do surove realnosti prikazali su ostrvo na koje se Robinzon Kruso nastanio nakon brodoloma.

Foto: Promo Foto: Promo

Kreatori  hitova Semi  1 i 2 i Kuća velikog mađioničara donose istinitu priču o brodolomcu nesalomljiva duha, Robinzonu Krusou.

Na malom, egzotičnom ostrvu , papagaj Utorak  živi u raju sa svojim prijateljima. Ipak, Utorak  ne prestaje razmišljati o svetu izvan ostrva.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon velike oluje, papagaj i njegovi prijatelji pronalaze nepoznato stvorenje na plaži: Robinsona Krusoa. Papagaj u njemu odmah vidi kartu za odlazak s otoka i otkrivanje, njemu nepoznatog sveta.

Foto: Promo Foto: Promo

Kruso uskoro postaje svestan da na pustom ostrvu  može preživeti samo uz pomoć papagaja i ostalih životinja, a to će biti teško, budući da životinje ne govore „ljudski”.

Ovo je priča za celu porodicu koja će Vam sigurno zagrejati srca.

Nova ekranizacija klasične priče o Robinsonu Krusou u domaće bioskope dolazi SUTRA  11.02 a u ovom crtaću prepoznaćete glasove naših slavnih glumaca: Nikole Rakočevića, Dušanke Stojanović Glid, Jovane Stipić i Dimitrija Stojanovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA