U ZNAK SEĆANJA NA VITNI HJUSTON: Kaja otpevala legendarni pevačicin hit i POKIDALA! (VIDEO)

Američka muzička zvezda pronađena je mrtva 11. februara 2012. godine, a Katarina Ostojić je jedna od onih koji su se podsetili genijalnog vokala

  • 5

Na današnji dan, pre četiri godine, preminula je jedna od najboljih svetskih pevačica, Vitni Hjuston. Ove legendarne zvezde genijalnog vokala danas se setila i Katarina Ostojić Kaja, koja je otpevala jedan od pevačicinih bezvremenskih hitova "I Will Always Love You".

CECA POLUDELA OD LJUBOMORE: Svom dečku zabranila da snima seksi scene sa OVOM pevačicom! (FOTO)

Kaja je ne Instagramu objavila nekoliko kratkih klipova u kojima samo uz pratnju gitare peva "I Will Always Love You", i to na perfektan način.

Ovim znakom pažnje je Kaja raznežila svoje obožavaoce, a isto tako je i prikupila nove fanove zbog divnog gesta.

Poznato je da se Katarina u ovom muzičkom žanru odlično snalazi, pa nije ni čudo da je klipovima prikupila silne komplimente pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Vitni Hjuston je preminula u hotelskoj sobi u Los Anđelesu 11. februara 2012. godine, od posledica davljenja u kadi, ali uz uticaj srčanog oboljenja i konzumiranja kokaina i drugih narkotika. U julu prošle godine, nakon šest meseci boravka u bolnici zbog nesreće, umrla je i pevačicina ćerka Bobi Kristina Hjuston. 

Foto: Profimedia/INF Foto: Profimedia/INF

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA