Ovo su svi učesnici "Farme 7"! (KONAČAN SPISAK)

Novi farmeri se večeras useljavaju u popularno imanje u Lisoviću i boraviće tamo 105 dana

  • 34

U sedmoj sezoni popularnog rijalitija "Farma" učestvovaće 24 takmičara koji su još juče raspoloženo pristizali u karantin, a ovo je definitivan spisak onih koji će narednih 105 dana boraviti na imanju u Lisoviću. 

Pogledajte ulazak učesnika "Farme 7" u karantin! (FOTO)

ONE ĆE SVE IZLUDETI NA FARMI: Zbog ovih BOMBETINA niko neće hteti da IZAĐE SA IMANJA! (FOTO)

Kako je već poznato, među novim učesnicima rijalitija, koji počinje 15. februara na televiziji Pink, naći će se već iskusni farmer Gagi Đogani, sa pevačicom grupe "Fanki Dži" Marijom Mijanović, kao i frontmen grupe "Osvajači" Zvonko Pantović Čipi.

Foto: Pink.rs/Andrej Nihil Foto: Pink.rs/Andrej Nihil

Iako se u početku dvoumila, na "Farmu" ulazi i pevačica Ivona Negovanović Cuca, Čedo Đačić iz Crne Gore, kao i di džej Rič Blek i maneken Filip Đukić, poznat po vezi sa Ružicom Veljković i učešću u "Parovima".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Još neko će pravo u Lisović doći iz drugog rijalitija. U pitanju je kafanska pevačica Zorica Marković, koja se proslavila učešćem u "Velikom Bratu", a videćemo kako će se snaći u ne baš sjajnim uslovima.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Svoj stepen tolerancije, čari seoskog života i prag tolerancije isprobaće i drugarica Jelene Krunić, igračica Gorana Goga Aleksić.

Foto: Instagram/gogaaleksic Foto: Instagram/gogaaleksic

Među pevačicama će se naći "Pinkove zvezde" Aleksandra Blagojević i Maja Milošević, kao i njihova koleginica - seksi pevačica Dušica Grabović.

SORAJA DEMANTUJE: Ne ulazim na "Farmu"! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mnogi će se iznenaditi kada na "Farmi" ugledaju i nekadašnjeg člana grupe "187", Baneta Kovačevića, koji je svoj povratak na muzičku scenu rešio da promoviše baš u ovom rijalitiju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Po prvi put će na imanju biti i pevač Rajko Horizont.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naredna tri meseca među stanovnicima Lisovića biće i: starleta Sandra Partizan, već dobro poznati farmer i pevač Miki Mećava, grupa "Trik Fx" u sastavu Sani i Natalija, nekadašnja seks-bomba Marina Perazić, bivša članica grupe "Luna" Kristina Čanković, bodibilder Stefan Despotović, pevač Živojin Žika Đorđević i folk pevačica Saška Karan.

Foto: Instagram/sandra6666 Foto: Instagram/sandra6666

Napominjemo, Jelena Golubović i Zorica Brunclik će se takođe nađi među ekipom farmera, ali će u Lisović doći nešto kasnije. Osim toga, publika će imati priliku da od četiri kandidata izabere jednog anonimnog učesnika, koji će se pridružiti VIP takmičarima.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

"Farma 7" svoja vrata novim stanovnicima otvara u ponedeljak, 15. februara, kada će najpopularnije imanje u Lisoviću ponovo zaživeti, posle mesec i po dana, koliko je prošlo od završetka šeste sezone. Hoće li ova ekipa farmera biti interesantnija od prethodne, ostaje da vidimo. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA