Rijana završila u bolnici

Pevačica primljena u bolnicu u Njujorku zbog dehidracije i iscrpljenosti, ali i preterane konzumacije alkohola i marihuane

  • 0

Atraktivna pevačica Rijana primljena je juče uveče u njujoršku bolnicu posle zabave u Metropolitan Gala balu, prenosi britanski Dejli Mejl. Razlog je iscrpljenost i dehidracija, kao i prekomerna upotreba alkohola i marihuane. Pevačica je svoje fanove o tome obavestila preko Tvitera, postavivši sliku svoje ruke sa infuzijom.

Rijana je tokom nekoliko meseci stalno u centru pažnje zbog raškalašnog načina života. Pevačica je viđena u blizini belog praha (za koji se sumnja da je kokain), zatim je imala aferu sa drugaricom, sa kojom je provela veče. Pre nekoliko nedelja, Rijana je posetila i striptiz klub.

- Rijana voli da se zabavlja, a prethodnih nekoliko meseci je stvarno izgubila kontrolu. Pila je skoro svaki dan i pričala kako mnogo puši marihuanu. Svi joj kažu da uspori i da razmisli o terapiji, ili čak rehabilitaciji - izjavio je neimenovani izvor blizak pevačici.

Pevačica je ubrzo otpuštena iz bolnice i dozvoljeno joj je da se vrati kući u Los Anđeles.

(V. Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA