MAMINA DEVOJČICA: Ovako je Marija Šerifović izgledala pre 18 godina, a tek KAKO je zvučala! (VIDEO)

Marija se prvi put u javnosti pojavila 1998. u emisiji "Muzička kutija"

  • 22

Sada već davne 1998, Marija Šerifović, koja je tada imala 14 godina, se prvi put pojavila u javnosti i to u emisiji "Muzička kutija" na televiziji "Pink".

Takmičar poslao SMS Mariji Šerifović, ona ga načisto POKOPALA pred svima! (VIDEO)

Marija je, zajedno sa svojom majkom Vericom, pevala veliki hit "Moje bube" grupe "Suncokret", a vi pogledajte kako je sjajna pevačica izgledala pre 18 godina... i kako je pevala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    16. februar 2016 | 16:30

    Nije moj stil, a ni vrsta muzike... Marijine pesme cujem kad neko u kolektivu pusti radio... Za vrstu muzike kojom se ona bavi, to su PESMETINE, ako cemo iskreno... I njen glas, i nacin izvodjenja i tekstovi... Za to joj svaka cast! Postujem je kao coveka, jer se vidi da ima dobru dusu, kako god drugi mislili i tvrdili, i osudjivali je zbog njenog seksualnog opredeljenja... A, sto se opredeljenja tice - nije ona tako htela a ni birala, takva se rodila kao posledica preterane doze muskih hormona koje je majka Verica MORALA da prima da bi se dete rodilo i da bi iznela trudnocu do kraja... Ja sa te strane nikad ne osudjujem nikoga, vec bi se to desilo da je Marija SAMA izabrala svoje sek.opredeljenje.... Da ne bude zabune, ne branim nikoga, vec pricam kako jeste... U svakom slucaju, ona je posebna, i priznacete jedinstvena sto se muzike tice, jer sve sto ona radi je kvalitetnije u odnosu na njene kolege koje su u istom zanru, da se tako izrazim...

  • Niikostep

    16. februar 2016 | 15:46

    Mamin decak. Ponosni na sina

  • Paterson(ova)

    16. februar 2016 | 21:44

    Mozemo da pisemo sta hocemo,ali ona nam je donela pobedu na Eurosong-u

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA