FARMERI ĆE POLUDETI: Ovakve kazne niko nije očekivao već na početku! (VIDEO)

Produkcija je već uzburkala strasti na imanju u Lisoviću

  • 5

Rijaliti "Farma" je tek počeo, a produkcija je već rešila da se poigra sa učesnicima i uzburka strasti. Gazda za ovu nedelju Miki Mećava pročitao je pismo od zadruge, sa zadatkom za farmere.

(VIDEO) RODITELJI, GASITE TELEVIZORE POSLE DESET: Evo ko će imati seks na Farmi!

Od sada će farmeri sigurno slušati gazdu, jer će u suprotnom snositi posledice. Zadruga je dala zadatak učesnicima rijalitija da smisle 10 kazni, za neposlušne sluge.

- Pošto su svi ovde gadljivi, mislim da bi prava kazna bila da se gazdi peru noge, uz masažu i pedikir - predložila je Kristina Čanković, ali ta kazna se nije svidela ostalim farmerima.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Prihvaćen je Čipijev predlog da neposlušnog slugu gazda kazni nošenjem vode za sve farmere tokom jednog dana, a možemo samo da nasludtimo kako će veselo biti kada smisle ostale kažne i sprovedu ih u delo.

Pogledajte kako su farmeri reagovali kada su čuli zadatak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOR

    17. februar 2016 | 13:23

    Hoce oni na nerad da jedu i piju djabe i plus dobre dnevnice. Svi sto su tu na farmu, samo uzimaju a nista, nedaju, hleba bez motike. To vise nema, gonite ih da rade jer samo dokolni tu dolaze. Aman ljudi, Zorica Markovic ako do sada nije zaradila za zivot pa nece valjda farma da je obogati i to od siromasnih ljudi, od sms poruka, deca nam uzimaju zadnji dinar za poruke, ugrozavate zivot nase dece i svasta gledaju, nista pametno. Dajte skolski program, prirodne lepote srbije, poucni programi, toga nema. Ja sam mojoj deci zabranio da gledaju farmu, sve je tu vulgarno i svadje.

  • Velislav

    17. februar 2016 | 15:21

    Pa ovo je strašno! Kako li će to oni podneti? Stavili su nas na silne brige.

  • nn

    17. februar 2016 | 19:47

    Najbolji su dosada. Akose pocnu puno svadati sve je propalo. Nevoli narod bas samo svade. Ceda je prava razonoda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA