PRAVI ILI LAŽNI MARADONA? Maja Nikolić otkrila da li joj je čuveni fudbaler ZAISTA izjavio ljubav! (FOTO)

Nakon što je u medijima digla veliku prašinu zbog video klipova koje je objavila na Instagramu, pevačica je podrobno objasila za Telegraf o čemu se stvarno radi

  • 11

Video snimci koje je Maja Nikolić objavila na Instagramu, u kojima joj legendarni fudbaler Dijego Armando Maradona izjavljuje ljubav, izazvali su veliku pažnju u medijima i digli prašinu za samo 24 sata. Najviše su zbunili komentari ispisani uz snimak, pa se konstantno postavljalo pitanje - da li je na snimku pravi Maradona? Maja je za Telegraf razrešila misteriju i otkrila o čemu se zapravo radi.

Maradona poslao ljubavnu poruku Maji Nikolić! (VIDEO)

Naime, u pitanju je gest kojim su prijatelji iz Irana obradovali Maju Nikolić, kada je dvojnik čuvenog fudbalera Dijega Armanda Maradone, a inače maskota fudbalske reprezentacije Nemačke, koji i tamošnju publiku zbunjuje svojim izgledom, snimio video poruku u kojoj pevačici izjavljuje ljubav.

Međutim, mnogi su Maju optužili kako je iskoristila "lažnog Maradonu" radi publiciteta, pogotovo jer uz video stoji i Majin komentar "Du*ajte ga, hejteri", pa smo pevačicu upitali šta se zaista dogodilo.

- Nije lako naći nečijeg dvojnika, zato ni ja isprva nisam ni razmišljala niti znala da li je to Maradona ili ne - rekla nam je Maja, raspoložena za razgovor.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Naravno da na početku nisam ni ja znala da je dvojnik, pa kada me je bivši verenik zvao iz Irana, gde se trenutno nalazi sa prijateljima, i objasnio da je Maradonin dvojnik, koji je inače maskota reprezentacije, napravili smo foru. Mnogi zlobnici su se primili, a ja se iskreno dobro zabavljam - izjavila je Maja, a isto je potvrdio i pevačicin PR Ljuban Kovačević.

Foto: Instagram/majanikolic_singer Foto: Instagram/majanikolic_singer

Budući da su se i fanovi zapitali da je video poruka stvarna ili je u pitanju šala, pevačica se obratila i njima.

- Izvinjavamo se Majinim fanovima, nije nam bila namera da se poigramo sa njima, ali složićete se da je Maja dobar medijski mag i da se ona ustvari samo odlično zeza - stoji u saopštenju Majinog PR menadžera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Molim sve koji preuzimaju moje Fejsbuk ili Instagram objave, da me pozovu za izjavu - naglasila je na kraju Maja Nikolić, koja je, podsetimo, učestvovala u šestoj sezoni rijalitija "Farma".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    17. februar 2016 | 19:52

    maradona al iz marinkove bare

  • Aleks

    17. februar 2016 | 21:23

    Jeste bre, to je pravi Maradona! Ego u redakciji još jedna poruka od njega! Draga Majo, vidim da si primila prvu poruku od mene! Mogu ti iskreno reći da sam zaljubljen u tebe, ne smetaju mi tvoja dva litra botoksa u usnama, niti 15 litara silikona, naprotiv, to obožavam! Nadam se da će mo uskoro ići na ćevapčiće i šopsku salatu! Voli te i ljubi tvoj Diego!

  • Boom

    17. februar 2016 | 21:08

    Jadnica. ..sta ce, mora nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA