Napišite neku lepu reč i družite se sa "Hladnim pivom"! (VIDEO)

Bliži se veliki beogradski koncert popularnog benda, 26. februara u Hali sportova

  • 2

Članovi grupe "Hladno pivo", koja će održati veliki beogradski koncert 26. februara u Hali sportova, uoči ovog spektakla družiće se sa svojim najvernijim fanovima. 

(VIDEO) Bili smo na pivu sa "Hladnim pivom", a oni nam svirali hit "Pušenja"!

Svi koji žele da se upoznaju, razgovaraju i slikaju sa svojim omiljenim bendom treba da do petka 19. februara, do 24 časa, napišu neku lepu reč o svojoj omiljenoj pesmi "Hladnog piva" i zašto im je baš ta pesma najdraža. Uz ovu poruku i pod hašhtagom #HladnoPivoHalaSpotova#leparec neophodno je i da na svoju Fejsbuk stranicu zakače link sa oficijelnim spotom "Lijepa riječ” i taguju "Hladno pivo".

Dobitnici, koje odaberu svi članovi grupe, biće obavešteni o vremenu i mestu susreta sa bendom. Sponzor koncerta će posetioce počastiti hladnim pivom - svaki posetilac će uz prvi kupljeni "Jelen" dobiti i jedan gratis.

Organizator napominju da su karte skoro rasprodate, i da je preostalo još samo nekoliko dana za kupovinu na svim prodajnim mestima Eventima, DD ticketsa i Gigs Tixa, kao i preko interneta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragutin

    19. februar 2016 | 00:43

    HP imaju ubedljivo najbolje tekstove u odnosu na sve grupe od '90 na ovamo.Za mene,moju zenu i cerku omiljeni bend za koji nam nije bilo tesko doci iz Sapca na promociju DZV u Beograd.Bila bi mi cast i zadovoljstvo da ih jos bolje upoznam,te da opsirnije izanaliziram neke tekstove.Izabrali nas ili ne vidimo se 26-og u BG-u. :)

  • Filip

    18. februar 2016 | 17:30

    Tviter? Fejsbuk? Privatna poruka..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA