NIJE JOJ LAKO: Kristina ispričala šta joj se dogodilo PRE ULASKA na "Farmu", Dušica u ŠOKU!

Bivša pevačica grupe "Luna" ne krije da ima tešku životnu priču, ali jedan detalj je u poverenju podelila samo sa Grabovićevom

  • 4

Kristina Čanković je prvo šokirala farmere kada je od produkcije tražila hvatač snova, a zatim je prisnom razgovoru sa Dušicom Grabović ispričala dosad neotkriveni podatak iz svog privatnog života.

NIJE ŠALA: Umesto lude žurke, farmere čeka ŠOK! Ko IZLAZI, a ko ULAZI u rijaliti? (FOTO)

Dušica i Kristina su ćaskale ispred ogledala, dok su se pripremale za večerašnji šou, a posle teme o kilogramima, dohvatile su se i ljubavnih odnosa. Seksi Dušica je pitala bivšu pevačicu grupe "Luna" o njenom bračnom statusu i prilično se iznenadila zbog odgovora.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Razišli smo se pre 20 dana. Imam dva bivša muža, ne možeš da veruješ. Videćemo se privatno pa ću ti ispričati moju životnu priču, ne čelim pred kamerama... - rekla je Kristinai još dodala:

- Samo neka su oni dobri očevi svojoj deci i to je sve.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Dušicin izraz lica je govorio koliko je iznenađena informacijom o dva bivša muža, ali je na kraju konstatovala da je bolje da su se razišli, nego da su  se svađali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA