Devedesetih su se na Filipa Žmahera ložile i klinke i mame. Šta se dogodilo sa dugokosim rokerom? (VIDEO)

Krajem prošlog veka je vladao scenom, osvajao na prvi pogled rokerskim stajlingom, a njegov glas je imao neverovatnu boju i kvalitet koji su svi prepoznavali

  • 8

Devedesetih godina su na Filipa Žmahera otkidale sve devojčice, ali i mame. Pojavio se kao pravi šmeker, u rokerskom stilu, sa dugom kosom i neizostavnim kožnjakom, a njegov upečatljivi glas nikoga nije ostavljao ravnodušnim. Nažalost, ubrzo je nestao sa scene i do današnjeg dana se nije vratio.

Za njega su devedesete godine bile životna prekretnica, ali, po mišljenju mnogih, nije se u potpunosti ostvario. Iako se deklarisao kao roker, uplovljavao je i u druge muzičke žanrove.  I to uspešno.

Pevao je sa operskom divom Jadrankom Jovanović, Tanjom Banjanin, "Osvajačima" i drugima.

Foto: Printskrin/Youtube Foto: Printskrin/Youtube

Oprobao se i u duetu sa Draganom Mirković, koja je tada bila u zenitu popularnosti, zbog čega su ga mnogi osuđivali, ali, njegov kvalitet definitivno niko nije osporavao.

Pobedio je na tada popularnom muzičkom festivalu Slovenski bazar, 1995. godine. Ubrzo se preselio u Ukrajinu, gde je stekao veliku popularnost, pa ostao tamo i da živi.

Sve se zatim odvijalo svojim tokom. Filip je upoznao ukrajinsku pevačicu Anastasiju, sa kojom je 2006. godine uplovio u bračne vode, a potom dobio i ćerkicu Lanu.

- Nema me više na estradi jer naša estrada ne valja. Nažalost, mi smo kao selo, a tako smo talentovan narod - izjavio je ranije Žmaher za 24.sata.

Iako su Filip i Anastasija odlučili da se vrate u Srbiju, gde danas i žive, čini se da zaboravljeni pevač nema nameru da se ponovo pojavi na muzičkoj sceni i podseti sve one devojčice, danas zrele žene, koje su ga obožavale, na svoje glasovne i zavodničke sposobnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    19. februar 2016 | 22:14

    Лепо изгледа.

  • Goran

    19. februar 2016 | 23:57

    Steta sto nikada nije imao dobru pesmu. Medju tri najbolja vokala ikada na ovim prostorima.

  • Miso

    20. februar 2016 | 09:45

    Retko pozitivna osoba. Upoznao sam ga u Ukrajini i raduje me sto je u Srbiji. Sjajan glas, ponosan i posten.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA