Vreme čitanja: oko 1 min.

OD MENE PRAVE NASILNIKA: Aco Pejović besan zbog tvrdnji o tuči u Budvi!

Vreme čitanja: oko 1 min.

- To su budalaštine koje mi neko smešta - izjavio je pevač

  • 5

Aco Pejović je navodno bio učesnik tuče u jednom budvanskom restoranu, u noći između petka i subote. Pevač je demantovao glasine o incidentu, te za "Alo" naveo kako nije došlo ni do najmanjeg sukoba.

Aco Pejović umalo dobio batine u Budvi?

Pevač je navodno bio pretučen u Budvi, i to od strane izvesnog Lj.B. iz Bijelog Polja, koji je već poznat policiji. Sve se dogodilo posle njegovog nastupa na Jazu, a Aco tvrdi da je u pitanju još jedna nameštaljka na njegov račun.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nije istina da sam se tukao, niti da sam pretučen. Ništa se nije dogodilo, nisam imao ni malu raspravu, a kamoli da sam nasrnuo na bilo koga. Stvarno je sve ok, dobro sam, čak sam se i čuo sa čovekom koga pominju da se tukao sa mnom. To su budalaštine koje mi neko smešta - izjavio je Pejović za "Alo".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    23. februar 2016 | 12:45

    Posto covek zivi svoj zivot nikoga ne dira niti se exponira na bilo koji nacin sugavi mediji moraju da ga nekako okaljaju.

  • liz

    23. februar 2016 | 14:07

    Aco ne sekiraj se! Mediji od komarca naprave slona zarad citanosti i gledanosti....to je cena slave i sve to ide u staz! Zapevaj i za pojas zadeni...ko ih sisa!

  • Messi

    23. februar 2016 | 14:11

    Pa i jesi nasilnik ,prepotentan i pun sebe ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA