TO JE TA EKIPA: Pero Defformero sa "Brkovima" u Hali sportova! (VIDEO)

- Set listu će sačinjavati desetak naših najslušanijih pesama - najavljuje gitarista novosadskog benda Saša Friš

  • 1

Novosadski bend "Pero Defformero", poznat po hitovima "Gastarbajter", "Došli smo do kraja puta", "Metal sviraću" i drugim, gostovaće na koncertu turbo-pank-folkera "Brkova" 1. aprila u novobeogradskoj Hali sportova u Beogradu. 

- Biće to kratak i energičan nastup. Set listu će sačinjavati desetak najslušanijih pesama "Pera Defformera". Najbolje od najgoreg. Nama je svaki dan 1. april, no, u sklopu ovog nastupa, znači nam puno jer ćemo se pojaviti kao specijalni gosti "Brkova"! - ističe gitarista Saša Friš.

"Pero Defformero" je samoproklamovani "novokomponovani gastarbajt-metal", u izvođenju "tehnički prekvalifikovanih folk-metalaca", u šta se publika mogla uveriti od nastanka benda 1993. godine, do kultnih albuma "Undergrand" (2008) i "Jer to liči na taj način?" (2014).

Pevač jedinstvene pojave i glasa Goran Biševac-Biške, Friš i ostali Defformerovci već godinama druguju sa frontmenom Šemsom i njegovim "Brkovima".

Foto: Promo/Boris Vezmar Foto: Promo/Boris Vezmar

Organizatori koncerta podsećaju da ulaznice u promo periodu do 8. marta koštaju 600 dinara. Od 9. marta cena karte će biti 800 dinara, a ulaznice mogu da se nabave na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim. Karte će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    23. februar 2016 | 15:24

    KAD *BRKOVE* UMOČIM U *HLADNO PIVO* - SKLANJAM MI SE S PUTA!!! IDEM NA OBA KONCERTA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA