SKANDAL: Ana Kokić ošamarila ćerku!

Pevačica nekoliko puta opomenula i pokušala da smiri stariju ćerku Ninu koja je skakala po radnji, da bi je na kraju šljepila po obrazu

  • 2

Pevačica Ana Kokić je tokom kupovine udarila šamar starijoj ćerki Nini, nakon što ju je nekoliko puta opomenula i pokušala da je smiri.

Nina je bila i više nego nemirna, skakala po radnji u šoping centru i nije dozvoljavala Ani da uradi bilo šta, pa je od majke dobila rukom po obrazu.

Pevačicin postupak je izazvao različite komentare, od toga da je uobičajeno i normalno da se tako postupi ako je dete nemirno, do toga da je to zlostavljanje.

- Treba praviti razliku između zlostavljanja i nenamerne ozlede, odnosno fizičkih znakova i simptoma koji podražavaju namerno ozleđivanje, ali su u stvari posledica ili su potpomognuti organskim stanjima od kojih dete pati - navela je Služba za socijalni rad.

Ana Kokić nije bila dostupna za komentar povodom navedenog incidenta.

(Telegraf.rs / Izvor: Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefan1985

    11. maj 2012 | 12:57

    Vadpitni samar umerenog intenziteta je po meni sasvim opravdan... Zlosavljanje?!? Pokusajte vaspitavati decu na bez njegove upotrebe i dozivecete zlostavlhanje za 20-ak godina... Nekad smo postovali starije i trcali im po vodu i cigare a danasnji klinci ti se nasmeju u facu u nahrane te fekalijama... Svaka cast novokomponovanim psiholozima, njima bih ja par vaspitnih i na pocetak studija...

  • sasa

    11. maj 2012 | 23:18

    Deca znaju biti veoma opaka, medjutim za takvo ponasanje krivi su roditelji i onaj ko s njim provodi najvise vremena. Iako psiholozi odavno preporucuju vaspitavanje dece bez batina, jos uvek postoje roditelji koji "terapijski" tuku decu u uverenju da je to najbolji put za vaspitanje. Deca stvaraju animozitet prema roditeljima zbog batina, kad nastupi dob adolescencije smatraju se pametnim, jacim i okrutnijim. Nasrcu na roditelje kako bi se osvetili za period kad nisu mogli uzvratiti. Dete treba edukovati od najranijeg detinjstva, ukazivat mu na dobro i lose, sistemom nagrade uocavat njegove kvalitete, mnogo vremena provesti u razgovoru na nacin kako najbolje razumije. Postoje roditelji kojima je jos uvek "batina iz raja izasla" nisu svesni kako ce bolno biti otreznjenje i shvatanje da deca veoma dobro pamte, pamte nagrade, ali batine jos bolje pamte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA