SVETSKA LEPOTICA USKORO U SRBIJI? Hale Beri snima film u našoj zemlji?

- Produkcijski tim je odabrao nekoliko lokacija na Kalemegdanu za različite scene, a u svakoj je predviđeno da učestvuje Hale Beri - rekao je izvor blizak ovom filmskom projektu

  • 4

Čuvena glumica Hale Beri navodno će krajem leta biti angažovana za potrebe snimanja filma jednog mladog američkog reditelja koji je prve scene svog ostvarenja želeo da snimi na Kalemegdanu, saznaje "Alo!".

- Produkcijski tim je odabrao nekoliko lokacija na Kalemegdanu za različite scene, a u svakoj je predviđeno da učestvuje Hale Beri. Hotel i obezbeđenje su uveliko angažovani i rezervisani za te dane, iako se tada nije znalo da li glavnu ulogu tumačiti Hale Beri ili ruska manekenka i glumica Olga Kurilenko - naveo je izvor blizak projektu i dodao:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ovo je prvi put za holivudsku glumicu da dolazi u našu zemlju iako je od naših glumaca slušala dosta o Srbiji, naročito o noćnom provodu u Beogradu. Film režira jedan mladi američki reditelj, a koliko sam čuo, lokaciju za snimanje preporučio mu je Stiven Sigal, s kojim je reditelj ranije sarađivao - dodao je ovaj neimenovani sagovornik.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Navodno, u ovom trileru neće igrati Stiven Sigal, ali navodno hoće srpski kaskader Uroš Ćertić, koji nije želeo da govori ništa o snimanju ovog ostvarenja.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA