Saška Karan krije da je trudna da je ne bi eliminisali s "Farme"?

- Neposredno pred ulazak na Farmu saopštila mi je da je u drugom stanju i da će roditi - rekao je pevačicin muž Aleksandar Gazivoda

  • 11

Saška Karan se pre nekoliko dana onesvestila na "Farmi" i morala je da bude odvedena do Urgentnog centra kako bi je pregledali lekari, pri čemu je ustanovljeno da ima visok pritisak. Inače, već danima se spekuliše da je ona u drugom stanju, što je potvrdio i njen suprug Aleksandar Gazivoda.

DRAMA U LISOVIĆU: Saška Karan prebačena u Urgentni centar, evo šta su joj lekari rekli! (VIDEO)

- Saški je skočio pritisak i dobila je terapiju, EKG joj je dobar i nivo šećera u krvi joj je normalan. Dakle, sve analize su u redu, a pritisak joj je stabilizovan. Nema potrebe za panikom, Saška je već dobro - rekao izvor blizak produkciji za pink.rs.

Saška Karan Foto: TV Pink

Saška se vratila na "Farmu", a njen suprug Aleksandar rekao je da nije uspeo da vidi svoju ženu ali je naveo da zna zašto ona neće nikome da kaže da je trudna.

- Čuo sam da je Saška bila kod lekara, ali nisam znao da je imala visok pritisak. Pretpostavljam da ne želi nikome da kaže da je trudna da je ne bi eliminisali iz takmičenja. Neposredno pred ulazak na Farmu saopštila mi je da je u drugom stanju i da će roditi - naveo je Gazivoda za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    28. februar 2016 | 20:56

    Nova moda u srbiji:babe pocele da vode brigu o natalitetu! Da nije tuzno bilo bi za pohvalu?!

  • Srele

    29. februar 2016 | 15:24

    Bolje imati keru u kuci nego ovu ......

  • Lidija

    29. februar 2016 | 13:46

    Luda i bolesna zena sa iritantninm glasom , jedini nacin da privuce paznju na sebe da se svadja. Jadan njen muz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA