Deo prihoda od koncerata Saše Matića ide u humanitarne svrhe

Folk zvezda Saša Matić još jednom će pokazati svoju humanost i na delu budući da je odlućio da delom prihoda sa predstojećih rasprodatih koncerata u “Kombank areni“ i “Sava centru“ pomogne Školu za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović“ iz Zemuna koju je i lično pohađao

  • 2

On će takođe i ugostiti grupu slepih i slabovidih kojima je poklonio karte. Ovo je, pored brojnih humanitranih koncerata koje je održao, samo još jedna u nizu pevačevih akcija poput one kojom je u saradnji sa Ministrastvom omladine i sporta pomogao dom u Sremčici. Ustanova kojoj je pomogao zbrinjava više od 300 dece umereno, teže i teško ometene u razvoju.

Foto: Promo Foto: Promo

Proslavljeni folk pevač obradovao ih je garderobom, kompjuterima i još nekim tehničkim uređajima a slično će biti i nakon pevačevih martovskih koncerata kada će pomoći svoju školu, čime će pokazati da nije zaboravio kroz šta je i sam prošao u ranom uzrastu zbog hendikepa kojem je nažalost izložen od rođenja.

"Stara izreka kaže: U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne ponizi. To što sam raspodao oba koncerta nameće mi odovornost da konstatno razmišljam i o onima kojima je pomoć najpotrebnija - kaže Saša povodom odluke da pokloni deo sredstava od koncerta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosna ponosna

    29. februar 2016 | 14:25

    On je rođen čovjek koji ima dušu, ljudi to prepoznaju i zato ga i poštuju. O njemu kao pjevacu suvišno je komentarisati. Bosna je uz tebe, pozdrav iz Sarajeva

  • Nina

    1. mart 2016 | 13:41

    Vi Matici ste najjaci!Postovanje veliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA