AMIRA PEVA ČOLU I BAJAGU: Kraljica sevdalinki nastupa u Vršcu i Kragujevcu (VIDEO)

Sjajna pevačica održaće koncerte 21. marta u Domu sindikata u Kragujevcu i 26. marta u Kongresno-muzičkoj dvorani Millennium u Vršcu

  • 2

Pevačica sevdalinki Amira Medunjanin usled velikog interesovanja publike predstojećoj turneji po Srbiji dodala je i koncerte 21. marta u Domu sindikata u Kragujevcu i 26. marta u Kongresno-muzičkoj dvorani Millennium u Vršcu.

U pratnji vrsnog gitariste Ante Gela, Amira će održati već rasprodate koncerte 20. marta u Knjaževsko-srpsko teatru u Kragujevcu i 25. marta u Narodnom pozorištu u Nišu. Još nešto malo ulaznica ostalo je za koncerte 19. marta u Bioskopu Kruševac i 22. marta u Domu društvenih u Kraljevu.

Pred početak turneje po Srbiji, publika se može uveriti u izuzetne pevačke veštine Amire Medunjanin, kao i sviračke Ante Gela, snimkom izvedbe uživo pesme “Tvoje oči”, koju je snimio Zdravko Čolić na albumu “Šta mi radiš” (1983), na stihove i muziku Momčila Bajagića-Bajage (koautor muzike je Miša Aleksić).

“Tvoje oči” su Amira i Ante izveli, uz pomoć gudačkog kvarteta “Intermeco” jesenas u beogradskom Zvezdara teatru, na koncertu “Sa ženske strane jastuka” na kome su muzičarke iz Srbije i regiona izvodile Bajagine pesme.

Nastupima u Kragujevcu, Nišu i prvi put u Kruševcu, Kraljevu i Vršcu, Amira nastavlja uspešna druženja sa publikom u Srbiji, gde je samo prošle godine rasprodala beogradski Sava centar, i napunila dvorane i pozorišta u Kragujevcu, Zrenjaninu, Pančevu, Paraćinu i Somboru.

- Uvek to budu prekrasni susreti, na kojima pričamo zajedničku priču povezani sa publikom nekim nevidljivim nitima. Interakcija sa ljudima koji dođu, odvoje dva sata i podjele ih sa nama, odlučuje u kom pravcu će koncert ići. Sve nekako krene drugim tokom od zacrtanog - kaže Amira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA