Leonardo Dikaprio je sa OVOM lepoticom proveo noć posle Oskara! (FOTO)

Glumac je dobijanje zlatne statue proslavio u otmenom klubu u Los Anđelesu, a u prelepom društvu je uživao sve do ranih jutarnjih časova

  • 9

Nakon što je dobio toliko željenog Oskara, glumac Leonardo Dikaprio je nagradu proslavio u društvu još jedne u nizu seksi devojaka koje smo navikli da viđamo u njegovom prisustvu. Ovaj put se radi o zvezdi šoua "Made in Chelsea", 27-godišnjoj britanskoj manekenki Loren Haton.

Dikaprio jedva osvojio Oskara, a onda ga izgubio nekoliko sati kasnije! (VIDEO)

Loren je do sada bila najpoznatija kao devojka zgodnog kolege Spensera Metjuza, ali, kako stvari stoje - preko noći su postali bivši.

Šuška se kako je lepa Britanka slavila sa Leom sve do ranih jutarnjih časova u Los Anđelesu, odmah nakon što je 41-godišnji glumac preuzeo svog prvog Oskara za najboljeg glumca, za film "Povratnik".

Foto: Profimedia/Goff Photos Foto: Profimedia/Goff Photos

Činjenica je da su lepe plavuše uvek u Dikapriovom društvu, a ovaj put je Loren bila prava srećnica. Šuška se i kako postoji nešto više između njih, iako Loren tvrdi da su samo prijatelji, otkako su se upoznali na Karibima 2014. godine.

"Odlično se slažu. Ona je bila oduševljena što je počasni gost na Leovoj proslavi, jer svi znamo koliko je tamo teško ući. Jasno je da je ona njegov tip - rekao je izvor za "Sun".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/Izvor: new-magazine.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA