ČUVAJU TRADICIJU, MENJAJU LOKACIJU: "Orthodox Celts" 17. marta u "Magacinu Depo"! (VIDEO)

Aca Seltik i ekipa će koncert na Dan Svetog Patrika održati u sve popularnijoj savamalskoj hali

  • 0
Orthodox Celts  na Beer festu, Beer fest, Bir fest, festival piva 2015 Foto: Marko Todorovic

"Orthodox Celts" će, po davno ustanovljenoj tradiciji, održati beogradski koncert 17. marta, na Dan Svetog Patrika, ali će, ovoga puta, zasvirati na novoj lokaciji - u "Magacinu Depo".

Prvih 100 ulaznica koštaju 900 dinara, cena za drugih 100 karata je 1.000 dinara. Naredni kontigent od 100 ulaznica koštaće 1.100 dinara, a sve ostale karte po 1.250 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa, i u Win Win radnjama.

- Prethodnih godina se ispostavilo da su prostori u kojima smo svirali bili mali da prime sve naše fanove, i svi ti koncerti su bili rasprodati. Imajući u vidu i da pored dugogodišnje verne publike, imamo i mnogo mladih fanova, rešili smo da organizujemo koncert u većem prostoru koji će biti dovoljan za sve - poručio je Aca Seltik, garantujući odličan provod.

Povodom najvećeg irskog praznika "Kelti" turneju počinju 5. marta u Požarevcu, a samostalni koncert će održati i u Sarajevu, 12. marta.

Posle prošlogodišnjih odličnih nastupa, "Orthodox Celts" će i ove godine imati mini turneju po Italiji, gde nastupaju u okviru "San Patricio" festivala, odmah posle beogradskog koncerta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA