MAŠA I MEDVED U SRBIJI: Zavirite u "Kutiju sreće" (FOTO)

Interaktivna ruska predstava po motivima čuvenog crtanog filma gostuje tokom marta u devet srpskih gradova

  • 0

Pozorišna predstava za decu "Kutija sreće", nastala po motivima čuvenog crtanog filma "Maša i Medved", u izvođenju glumaca dečjeg Moskovskog teatra gostuje tokom marta u devet srpskih gradova.

Predstava, sinhronizovana na srpski, biće održana u Kragujevcu (15. mart), Nišu (16), Subotici (17), Novom Sadu (18), Beogradu (19), Lazarevcu (21), Rumi (22), Čačku (23) i Užicu (24. mart).

Interaktivna predstava sa velikim uspehom uveseljava mališane širom Evrope, a zbog velike popularnosti postoje čak četiri ekipe glumaca koji je u isto vreme izvode.

Pre Srbije, ruska pozorišna trupa, će gostovati u Hrvatskoj. U Splitu i Zagrebu, u dvorani Vatroslav Lisinski, karte za četri predstave su, kako se navodi, već odavno rasprodate. Posle gostovanja u Hrvatskoj i Srbiji trupa nastavlja turneju po Bugarskoj, Rumuniji, Italiji i Velikoj Britaniji.

Foto: Promo Foto: Promo

Ista trupa, ali sa novogodišnjom predstavom, u decembru je gostovala u Beogradu, i predstavu je videlo 15.000 posetilaca.

Neodoljivi ruski animirani film za decu o nestašnoj devojčici Maši koja izluđuje simpatičnog medveda postao je hit na Jutjubu.  Epizoda "Recept za katastrofu" pregledana je više od 1,14 milijardi puta, što je čini 13. najgledanijim videom svih vremena.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA