Podivljala Saška Karan razbila nos Ceci, pa je davila, obezbeđenje je jedva odvuklo u izolaciju! (VIDEO)

Saška je izgubila živce i napala je Cecu, kojoj je raskrvarila nos

  • 53

Tokom sinoćnog opšteg haosa i tuče na "Farmi", najdeblji kraj je izvukla Ceca kojoj je Saška Karan tokom obračuna raskrvarila nos.

OBRAČUN I ŽESTOKE KAZNE: Saška napala Nemanju, on je POLIO, umešali se SVI farmeri! (FOTO)

Usred opšte gungule, Saška je izgubila živce, skočila na Cecu, oborila je na krevet, sela na nju i počela da joj uvrće nos! Dok je Jovanovićeva vrištala od bola, umešali su se ostali učesnici i nekako sklonili pomahnitalu pevačicu...

A koliko je Karan bila van kontrole najbolje pokazuje činjenica da je moralo da interveniše i obezbeđenje i odvuče je u izolaciju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liz

    4. mart 2016 | 09:58

    Saska definitivno ima kratak fitilj,ona je kao tempirana bomba! Po mom misljenju trebalo bi je trajno ukloniti iz rijalitija...i uopste iz javnog zovota,jer gde god se ona pojavi napravi problem...jednom recju ludaca!

  • Plus

    4. mart 2016 | 10:33

    Ova Saska je prostakusa koja nije imala karijeru pa sad baba pokusava da je stvori na prostacki nacic.Napolje i ona i keva kvare rijaliti.Ako zadruga misli da su one zanimljive grese.

  • miks

    4. mart 2016 | 11:55

    znate sta je problem to je propala pevaljka i sad kao baba se vuce po rilijati da pokaze da je jos zvjezda.ona nije nika zena krivo joj sto ove mladje bolje izgledaju i uspjesnije..van sa njom isto sa kristjanom je bilo to je nasilje i krivicna prijava ako policija i tuzilastvo radi svoj posao.izbacite te stare mrline i ubacite mladje da se pokazu ,ove bebe su za ludnicu ima ih vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA