Promocija knjige "Srce u anesteziji" na Jutjubu (VIDEO)

Knjiga SIlvane Stanković, posle uspešne promocije u restoranu "Slavija Luks", i na čuvenom video-sajtu

  • 1

Novo književno delo Silvane Stanković "Srce u anesteziji" ima svoju video-promociju. Autorka kroz pesmu i delove razgovora objašnjava radnju svoje knjige.

U video-materijalu primećuje se da je delo ljubavnog karaktera, a kroz spot dominiraju slike mosta Rialto u Veneciji, trga Duomo u Milanu. Radnja knjige govori o ljubavi devojke prema muškarcu koji je ne voli. Njegovo srce je po tom pitanju bukvalno u anesteziji, kako glasi ime novog ostvarenja Silvane Stanković.

Tekst za ovu kompoziciju napisao je Peca Poznanović, a demo verziju otpevala je nekadašnja zvezda "Granda" Slađanja Đorđević Bucka. Prema informacija, autorka je u pregovorima sa nekim našim poznatim pevačicama, koje bi trebalo da igraju glavnu ulogu za ovu ljubavnu dramu, za koju sprema i scenario.

Ovu pesmu je prvobitno otpevala Nataša Kojić, međutim njoj nisu prodata izvođačka prava, nego upravo autorki knjige "Srce u anesteziji" Silvane Stanković.

- Pesma idealno prati radnju knjige - rekla je Silvana Stanković, poznata po knjigama " Život u špilu" i "Kad čaršavi progovore".

Stranice koje su u prvom planu ovog spota opisuju ljubav devojke prema muškarcu, koji je laže i vara. Njihova veza je turbulentna i nepopravljiva. 

Spekulisalo se o tome da je autorka opisivala Slađanu Delibašić, pa Anabelu Bukvu, i na kraju Romanu Panić.

(Telegraf.rs/foto: Jutjub)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiza

    12. maj 2012 | 22:08

    da mi je da upoznam tog momka koji je toooliko LOS!! Ej...ima i dobrih muskaraca...te koje pisu takve knjige cine da devojke posle ne veruju nikom. u ovoj knjizi..sudim prema spotu, jer nisam procitao knjigu, devojka je divna...voli..a on je OLOS! I ja se slazem da prevarante i lazove treba izbegavati, ali nemojte pisati da su muskarcu tokiko losi. ima i fer muskaraca koji vole, verni su svojim devojkama. zbog takvih dripaca kao sto je taj iz knjige ispastaju i dobri ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA