JER AKO PRIMATE PIĆE, VI GA PRIMATE: Evo kako sada izgleda Milica Živanović, manekenka koja je zapalila javnost čuvenom izjavom (FOTO) (VIDEO)

Milica je sada odrasla devojka i izgleda prelepo

  • 8

Manekenka Milica Živanović pre nekoliko godina bila gošća "Hepi" televizije, pri čemu je izgovorila čuvenu rečenicu "ako vam neko pošalje piće... zna se šta sledi ako primite piće - vi ga primate’’ . Nakon ovoga postala je zvezda drustvenih mreža a njena izjava  se ne zaboravlja ni sada nakon vise od 6 godina.

Obzirom da se već dve godine uspesno bavi manekenstvom u svetu i deluje da je ove priče uopste ne dotiču, nas je zanimalo ko je danas Milica Živanović, i da li je ovaj događaj ipak uticao na njenu budućnost.

- (smeh) Ja sam imala 15 godina kada sam davala taj intervju. Kada ga danas gledam, sa ove vremenske distance, teško mi je da poverujem da sam to zaista bila ja (smeh). Mislim da u mnogome on jeste imao uticaj na moj život, iznad svega sto sam zbog dvogodišnjeg prozivanja i raznih neprijatnosti od drugara u školi, bila prinuđena da jos kao mlada definišem svoje ciljeve u životu koji ce kroz vreme afirmisati ono što sam zaista ja i ono što želim da budem, a ne ono što drugi žele da veruju da jesam. Ovu lekciju većina nauči kasnije – ja sam morala jako brzo (smeh) - rekla je ona.

To sigurno nije bilo lako?

- Naravno da nije. Okruženje vas najčesće etiketira na osnovu grešaka koje pravite (smeh). Ako ste slabi dozvolićete sebi da se identifikujete sa tuđim mišljenjem o vama a to je podjednako opasno kad je to mišljenje ružno – kao I kad je lepo. To je jako važna lekcija koja mi je pomogla kasnije u manekenstvu, da budem čvrsto nogama na zemlji, kad se susretnem sa odbijanjem (npr na kastinzima) kao i kad se susretnem sa oduševljenjem (određenih agencija ili klijenata) - navela je Milica.

Čime se bavis danas:

- Ovih dana sam preokupirana davanjem ispita. Kroz 15- ak dana imam najavljena snimanja pa potom reviju u Italiji za kompaniju "Golden Lady", gde sam postala deo fiksnog tima manekenki koje rade sve njihove revije po svetu - rekla je srpska lepotica.

Gde si bila poslednji put?

- Uhh... Pariz, Milano, Moskva - kaže Milica.

Da li je gluma I dalje tvoja najveca strast I da li si probala da je upises?

- Jeste, pokušala sam prošle godine ali nisam uspela sto ne znači da ove neću. Naravno, obzirom da ti gluma ide s vremena na vreme odglumiš i samu sebe iz gore pomenutog intervjua….

Milica Živanović, koja je 1995. godište i dolazi iz Valjeva, se pojavljuje kao glavna manekenka u spotu pop pevača Saše Kovačevića za pesmu “Rođendan”:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA