O OVOME PRIČA CELA SRBIJA: Voditelj zaprosio devojku USRED EMISIJE! (VIDEO)

Zavodniku sa mikrofonom pomogao je u tom činu pevač Željko Vasić

  • 12

Voditelj TV Grand Igor Ćurčić zaprosio je devojku Tijanu Vasiljević u emisiji "Grand magazin", a u tom činu pomogao mu je pevač Željko Vasić.

Ćurčić je poznat po nepredvidivim potezima, ali da će pasti na kolena pred devojkom koju voli dok su kamere uključene, teško da je iko očekivao.

Ćurčić je, na kraju emisije, umesto odjave pozvao Tijanu, koja je bila u studiju, da mu se pridruži, i pitao je da se uda za njega. Željko je, u tom momentu, otpevao pesmu "Zauvek".

Nakon toga, na video bimovima se pojavila Tijanina i Igorova slika, a ona je rekla "da"!

- Pronašao sam ženu svog života. Svima želim istu sreću, a muškarcima bih poručio da vole i poštuju svoje žene i devojke, i da ih čuvaju - uzbuđeno je rekao Igor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    8. mart 2016 | 10:50

    Možda sam sataromodan, ali ja mislim da ovom činu treba da prisustvuju samo njih dvoje. Ovako to uvek izgleda kao neko foliranje.

  • dejan

    8. mart 2016 | 11:11

    koja cela srbija gleda ove gluposti?

  • топлистанадреалиста

    8. mart 2016 | 13:26

    Е, управо то! Мало јефтиних срцепарајућих сцена, мало шпанскотурскомексичке патетике.... то пали у Србији!!! Ко дјеца! Ово је толико јадно, провидно и већ виђено и отрцано да је само за повраћање!!!..... Јел' лего какав "срцепарајући ит" уз лепљење пара на челенку?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA