Obama igrao košarku s Džordžem Klunijem

Osim sa Klunijem, američki predsednik odigrao je partiju basketa i sa glumcem Tobijem Megvajerom. Kluni je u četvrtak uveče u bašti svoje vile u brdima Holivuda organizovao donatorsku večeru za 150 osoba, na kojoj je prikupljeno skoro 15 miliona dolara

  • 0

Predsednik SAD Barak Obama odigrao je partiju basketa s Džordžem Klunijem u petak ujutro pre nego što je napustio Los Anđeles, gde je prethodne večeri u Domu glumca održana uspešna večera za sakupljanje sredstava za njegovu kampanju, rekao je zvaničnik Bele kuće.

Prema ovom neimenovanom zvaničniku, Obama je jutros u zoru otišao na košarkaški teren blizu hotela "Beverli Hils" u zapadnom delu Los Anđelesa i odigrao partiju svog omiljenog sporta, i to ne samo sa Klunijem, nego i sa glumcem Tobijem Megvajerom, čuvenim Spajdermenom.

Kluni je u četvrtak uveče u bašti svoje vile u brdima Holivuda organizovao donatorsku večeru za 150 osoba. Rekordni prihod te večere, od skoro 15 miliona dolara, biće upotrebljen za finansiranje kampanje za izbor Obame za novi predsednički mandat.

U govoru kod Klunija, Obama se opkladio da može svog domaćina da pobedi u košarci, kada je izjavio da se "taj tip hvali  svojom veštinom u basketu od kada ga poznaje".

On je, takođe u šali, odao priznanje glumcu, i rekao da je on zaslužan za finansijski uspeh ovog događaja.

- Sakupili smo mnogo novca zato što svi vole Džordža - rekao je Obama.

- Ljudi mene vole, ali njega prosto obožavaju - dodao je američki predsednik, na opšti smeh gostiju, među kojima su bili i glumci Džek Blek, Bili Kristal, Robert Dauni Džunijor, Selma Hajek, Barbara Strejsand, kao i modna kreatorka Dajan fon Firstenberg.

(izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA