KAĆA GRUJIĆ: Zabavljala bih se sa dečkom koji radi za 25.000 dinara!

- Ako ćemo iskreno, već sam bila u takvoj situaciji, bila sam u veži sa dečkom koji je imao znatno manje novca od mene i to ni najmanjim delom nije uticalo na našu vezu

  • 36

Katarina Grujić je prilikom gostovanja na regionalno popularnoj "Gossapp" aplikaciji voditeljki Mariji Lazic otkrila svoju emotivnu stranu.

Na provokativno pitanje jednog od korisnika aplikacije koji je pevačice nazvao sponzorušama koje jure lovatore, biznismene i uvek se zabavljaju sa momcima sa "vrelog asfalta", Grujićeva je iz topa odgovorila da joj ne bi bio problem da se zabavlja sa siromašnim studentom ili momkom koji radi u hipermarketu za platu od 25.000 dinara!

- Naravno da bih! Pa najbitija je ljubav u životu a ne materijalno! Kakve su to glupe predrasude?! Ako ćemo iskreno, već sam bila u takvoj situaciji, bila sam u veži sa dečkom koji je imao znatno manje novca od mene i to ni najmanjim delom nije uticalo na našu vezu - odgovorila je pevačica, ali i izvređala gledaoca koji ju je pitao sa koliko godina je izgubila nevinost.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- Ovakva pitanja spadaju u domen krajnje intime i užasno su neumesna! - rekla je Kaća.

Marija je Katarinu pitala o nedavnom incidentu koji je sa svojim dečkom Nemanjom Buhom doživela u jednom beogradskom klubu, o planovima za brak i potomstvo, rivalitetu sa Milicom Pavlović ali se se devojke dotakle i mnogih do sada nenačetih tema. Jedan od maštovitih korisnika "Gossapp"-a je Katarini postavio izazov da razbije jaje o glavu i usnimi se, no da li ona je isti prihvatila gledajte večeras od 20 časova i narednih sedam dana na ios i android aplikaciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZanimljivMomak

    8. mart 2016 | 21:51

    Evo ja primam 40somica..svrati do Borce da sednemo u kafic pa te vodim u skroz dobru pekaru :* :D

  • Kengur

    8. mart 2016 | 19:36

    Ala laze,ko Pinokio.Mozda bi se zabavljala sa nekim ko ima dnevnicu 25000,to mozda.

  • Al

    8. mart 2016 | 20:06

    Zabavljala bih se sa deckom koji zaradjuje 25000 dinara ali dnevno ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA