Rambo: Sve u Crnoj Gori je ispolitizovano, pa i Evrosong (VIDEO)

Popularni muzičar razočaran je negativnim komentarima oko njegovog nastupa na Evrosongu. Jedan respektabilni opozicioni političar rekao je Rambu da se on bavi moralnom prostitucijom

  • 2

Predstavnik Crne Gore na Evrosongu Rambo Amadeus kritikovao je tamošnju javnost zbog nedovoljne podrške za najprominentnije evropsko muzičko takmičenje. Popularni muzičar je u emisiji televizije Atlas "Živa istina" otkrio da je razočaran negotivnim komentarima oko  njegovog odlaska u Baku.

- Ne mogu da glumim da sam oduševljen što idem na Evrosong – rekao je nezadovoljno Rambo, koji smatra da je njegov nastup u glavnom gradu Azerbejdžana važan samo zbog turističke promocije Crne Gore.

Popularni muzičar je mišljenja da je u našoj susednoj zemlji svaka stvar ispolitizovana, pa i Evrosong.

- Ogadili su mi odlazak. Nisam navikao na taj ambijent, ja ne znam što se dogodilo ovde. Situacija je potpuno ispolitizovana, čovek ne može ni u klozet da ode, a da se to ne protumači da li je za vlast ili opoziciju. Jedan respektabilni opozicioni političar rekao je da se ja bavim moralnom prostitucijom, da sam se ja prodao režimu za 100.000 evra da idem na Evroviziju, kao da ja sad idem u Baku da predstavljam Mila i Momira. I sada se ta ekipa, koja je bila vrlo jedinstvena pre 20 godina, razdvojila na dva dela i onda im je potrebno da se oko nečeg lome koplja, pa se lome koplja i oko te Evrovizije – rekao je Rambo Amadeus u ovoj emisiji.

Muzičar je istakao da je svoju evrovizijsku numeru "Euro neuro" napravio tako da se kosi sa svim kriterijumima ove prestižne muzičke manifestacije.

- Ne mogu ja da očekujem plasman na takmičenju protiv čijih sam se kriterijuma izjašnjavao i protiv čijih kriterijuma sam i napravio pesmu – naveo je Rambo.

On se, takođe, potajno nadao da će ga disfalifikovati.

- Za mene je veliko iznenađenje što više nisam poslednji na kladionicama, nego peti otpozadi. To je jedan skok svemirski, fantastičan – jasan je popularni pevač.

Emisiju "Živa istina" sa Rambom Amadeusom možete pogledati našem portalu.

(izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA