Gagina poruka koju morate da zapamtite! (FOTO)

- Ja sam kroz čitavu karijeru nastojao da, na neki način, u sebe utkam ono što je pisalo na špici prvog filma u kome sam igrao - pričao je Dragan Nikolić

Dragan Nikolić, velikan našeg glumišta koji je preminuo jutros u 73. godini, mnogo toga zanimljivog i poučnog pričao je u intervjuima koje je davao, a jedna njegova životna mudrost, izrečena u razgovoru za portal "6yka", privlači posebnu pažnju.

ZBOGOM, GLUMČINO: Umro Dragan Nikolić

Slavni glumac nikada nije sebe veličao. Uvek je bio "s obe noge na zemlji", pa su ga, između ostalog, i zbog toga svi voleli i cenili.

Evo kako je Gaga pričao u pomenutom intervjuu:

- Jesam sanjao posao kojim ću se baviti, to je istina. I moji su se snovi ispunili. Kao glumac verovao sam u sebe, imao sam želju da pobedim, ali i da pobedim sebe. A i to može da bude opasno - ako ti se ispune svi snovi, postane dosadno. Meni još nije dosadno.

Poslednja poruka Voje Brajovića velikom prijatelju Draganu Nikoliću

Printskrin: Youtube/Redakcija Vrele Gume Printskrin: Youtube/Redakcija Vrele Gume

Ovo je uloga zbog koje smo Gagu Nikolića voleli najviše na svetu! (VIDEO)

Ove reči posebno privlače pažnju i navode na razmišljanje:

- Ja sam kroz čitavu karijeru nastojao da, na neki način, u sebe utkam ono što je pisalo na špici prvog filma u kome sam igrao. A pisalo je: "I kad budem mrtav i beo, ja bih ipak hteo da kakva-takva svetiljka budem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA