Od Bate Živojinovića kriju da je umro Dragan Nikolić! (FOTO)

- Ne znam kada ću i na koji način, zbog njegovog zdravstvenog stanja, da mu saopštim da Gage više nema - kaže Batina supruga Lula

  • 21

Velimir Bata Živojinović još uvek nije obavešten o smrti svog kolege i velikog prijatelja Dragana Nikolića, a supruga Lula ne zna kada će i kako svom mužu saopštiti tužnu vest.

"KAO KLINAC SAM JURIO ZA BATOM ŽIVOJINOVIĆEM PO CRVENOM KRSTU": Pročitajte NAJBOLJI INTERVJU Dragana Nikolića!

- Celo jutro nam zvone telefoni. Bata trenutno spava. Ne znam kada ću i na koji način, zbog njegovog zdravstvenog stanja, da mu saopštim da Gage više nema - ljubazno je za Telegraf rekla životna saputnica legendarnog Valtera.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

NEVEROVATNA SUDBINA: Slobodan Milošević i Dragan Nikolić rođeni i umrli ISTOG DANA!

Lula biranim rečima govori o Draganu Nikoliću:

- Plementit, dobar, jako talentovan dečko. Strašno nas je potresla ova vest. Bata mu je pružao podršku da izdrži. Sa Milenom sam bila non-stop u kontaktu, nije joj bilo lako.

Sećanja samo naviru...

- Gaga je Bati, kad je došao da ga poseti zajedno sa Draganom Bjelogrlićem, rekao "Jao, matori, kako dobro izgledaš. Ja ću da odem pre tebe". Bata se čudio što mu ljube ruke, a oni su mu rekli: "Ti si bio i ostaćeš naš kum, naš Vito Korleone" - ispričala je, glasom u kome se mešaju osmeh i tuga, Lula Živojinović.

Foto: Instagram/batazivojinovic Foto: Instagram/batazivojinovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    11. mart 2016 | 14:11

    Колико су ови људи ма не људи Људине част ми је што сам као дјете одрастао уз вас ,,, лака ти земља Драгане

  • Tasa

    11. mart 2016 | 14:44

    Da li znate sta je najgore? Sto cemo NA ZALOST vrlo brzo ostazi i bez naseg Bate... Neka mu Gospod Bog podari i 100 godina,ali realno je da ce nas opet jedno jutro docekati ovako tuzna vest....Pisem ovo a suze mi na oci idu same,nase legende,jedan po jedan nas napustaju i jedino sta u ovom trenutku mogu napisati jeste: HVALA TI GOSPODE BOZE STO SMO ODRASTALI UZ OVAKVE LEGENDE!!!! Vecna ti slava legendo. Bato,drzi se i nemoj jos....Ovo boli kao da je neko rodjeni otisao....Dosta je i previse....Drzi se legendo!

  • .

    11. mart 2016 | 21:55

    Шмекер светског гласа , за ким плаче цела маса...никад отписан и вечно национална класа !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA