KREĆU NOVI PAROVI: Počinje rijaliti u rijalitiju, gde će završiti Zmaj i Gastoz? (FOTO)

U novi rijaliti će se useliti poznati, ali i oni koji nikad nisu bili pred kamerama

  • 11

Produkcija "Parova" pripremila je za gledaoce u subotu u 21 čas nešto sasvim novo - rijaliti u rijalitiju! 

- U potpuno izdvojenom enterijeru, u takmičenje ulaze novi učesnici koji će boraviti u prostoru odvojenom od luksuzne vile u kojoj se trenutno nalaze 22 takmičara. Time se nastavlja ono što je osmislio produkcijski tim Happy televizije, a to je da istovremeno postoje dva rijaliti programa, odnosno, rijaliti u rijalitiju - navodi se u saopštenju.

- Produkcijski tim do detalja je mesecima, uporedo sa "Parovima", planirao novi šou program, koji bismo mogli nazvati "Parovi 2" – objašnajvaju u Happy televiziji. – Još jednom ćemo pokazati da jedna domaća produkcija nacionalne televizije može da pomeri granice i da stane rame uz rame sa svetskih kućama koje proizvode slične formate. Projekat podrazumeva potpuno nove učesnike u izdvojenom prostoru, a rediteljski tim dalje će učiniti sve da njihovi odnosi budu što zanimljviji za gledaoce.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Ono što će biti iznenađenje, jeste da će se ovog puta, u novi rijaliti useliti poznati, ali i oni koji nikad nisu bili pred kamerama kao učesnici nekog šou programa.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Ostaje da se vidi da li će se neko od sadašnjih takmičara u "Parovima" naći odmah u novom ambijentu, ili će do njihovog "mešanja" doći kasnije. Svi se pitaju u kom rijalitiju će, na kraju, završti Zmaj i Gastoz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zainteresovani

    11. mart 2016 | 15:01

    Ima li ovom kraja?!

  • Herceg

    11. mart 2016 | 17:30

    Ludilo u ludilu...hiljade i hiljade ludila svaki dan. Pa je li moguce da se ovo jos gleda.?

  • Јасмина

    11. mart 2016 | 15:11

    Агонија се наставља...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA