ŠAŠIĆU, SKOČI S BRANKOVOG MOSTA! Aca Lukas žestoko popljuvao bivšeg prijatelja!

*Željko Šašić: Moja bivša žena ide kod vračara, bavi se ko zna kakvim stvarima! *Aca Lukas: Ja bih jedino mogao takvu šamarčinu da mu opalim!

  • 18

Nakon što se Željko Šašić preko Fejsbuka posvađao sa svojom ćerkom Sofijom, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović, sadašnjom suprugom Ace Lukasa, oglasio se i Lukas koji, kako prenosi "Blic", nije štedeo reči kojima je napao svog bivšeg najboljeg prijatelja Šašića. 

- Meni nije jasno kako je ona mogla da stane na stranu svoje majke? Kada sam ja imao šesnaest godina, znao sam da se izborim za sebe i svoje stavove. Moja ćerka očigledno pada pod uticaj drugih ljudi. Moja bivša žena ide kod vračara, bavi se ko zna kakvim stvarima. Zapravo, ona je kriminogenog profila. Prava je đavolica - izjavio je Željko Šašić a Lukas mu je uzvratio istom merom.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ne znam šta više da kažem?! Ono što bih trebalo da uradim nije za javnost. On udara na porodicu. Mogu samo da mu poručim: oprosti mu Bože, ne zna šta radi. Da je to rekao neko koga cenim i poštujem, onda bih se iznervirao. Ovako to priča čovek koji ima ozbiljan problem. Ja bih jedino mogao takvu šamarčinu da mu opalim, ali bih mu preporučio da se obrati psihijatru ili nekom psihologu - rekao je Aca a zatim još žešće iskritikovao Šašića.

Foto: Klub Hill Foto: Klub Hill

- Mi smo oguglali na njega. Ako mu trebaju novine, neka skoči sa Brankovog mosta u vodu. To će svi da napišu. Te priče da on okreće glavu od mene kada se sretnemo nisu tačne, jer mi se ne srećemo. Ako je i okrenuo glavu, ja njega nisam video - zaključio je Aca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naku

    12. mart 2016 | 14:18

    Alo majstore ako imas vise para od njenog bioloskog oca ne izigravaj joj oca a to sto je njena majka izabrala tebe izabrala bi svakog ko ima pare pokrij se usima da ne kazem nesto drugo nece mi objaviti

  • Manu

    12. mart 2016 | 14:47

    Ja zaista ne razumijem zasto ovaj lukas glumi neku frajercinu kad stvarno nije ni blizu toga osobito sa ovim glupim izjavama. Lukas je po meni Horor pojava, .

  • Messi

    12. mart 2016 | 14:14

    U pravu je Zeljko Sasic 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA