BIĆE HAOS U PO BELA DANA: Besplatna svirka "Brkova" u centru Beograda! (VIDEO)

Bend će zasvirati u utorak 15. marta (13) na zidiću ispred Doma omladine

  • 0

Zagrebački turbo-pank-folk bend "Brkovi", uoči velikog koncerta 1. aprila (20.30) u Hali sportova, pokloniće fanovima besplatnu mini svirku u utorak 15. marta u 13 časova  na zidiću ispred Doma omladine Beograda. 

Foto: Promo Foto: Promo

Legendarni frontmen Šemso i drugovi će tom prilikom izvesti nekoliko pesama za fanove, novinare, ali i slučajne prolaznike, a posle nastupa planirano je druženje, fotografisanje i ćaskanje sa članovima benda.

- Jako me raduje ova svirka na otvorenom ispred Doma omladine. I oni koji u ovim teškim vremenima nemaju novaca za ulaznicu mogu doći, poslušati par pesama i družiti se s nama. Takođe, ne pamtim da smo svirali tako, usred grada u tom terminu - kaže Šemso.

Foto: Zoran Lazarević Lucky Foto: Zoran Lazarević Lucky

Nadam se da ćemo uspeti privući pažnju slučajnih prolaznika, te navući osmeh na lica barem nekima od njih - dodaje on.

Svi koji dođu 15. marta ispred DOB-a sa kupljenim ulaznicama mogu dobiti i potpisan veliki plakat za koncert u Hali sportova, gde su specijalni gosti Pero Defformero i Zoka Bosanac. Na blagajni DOB-a odmah možete kupiti ulaznicu za 800 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA