DVE PREMIJERE U ISTOM DANU: Spremite se za spektakularni filmski četvrtak! (VIDEO)

Od četvrtka, 17. marta na repertoaru srpskih bioskopa će se naći filmovi "Soba" i "Pad Londona"

  • 0

Distributerska kuća "Blitz film" je za sve filmofile spremila dva velika iznenađenja, i od četvrtka, 17. marta, na repertoaru srpskih bioskopa će se naći veoma zanimljiva ostvarenja "Soba" i "Pad Londona". 

Film "Soba" govori o neraskidivoj i svemogućoj ljubavi majke prema detetu. Poput svake dobre majke, Ma se posvetila tome da je Džek bude srećan i siguran, dajući mu puno topline i ljubavi, često radeći tipične stvari poput raznih igara i pričanja priča.

Foto: Promo Foto: Promo

Njihov život, međutim, je sve osim tipičnog – zarobljeni su – zatvoreni u malom prostoru bez prozora od oko 9 kvadratnih metara, koji Ma eufemistički zove "Sobom". Ma je za Džeka stvorila celi svemir unutar Sobe, i čini sve kako bi mu omogućila da živi ispunjenim životom.

Ali Džekova znatiželja o njihovoj situaciji samo raste i kad njena izdržljivost dosegne svoju granicu, zajedno će se upustiti u rizičan beg koji će ih na kraju suočiti sa onim što može ispasti još strašnije: stvarnim svetom.

Drugi film, "Pad Londona" je baziran na vrhunskoj akciji - tajni agent Majk Bening je ponovo preuzeo zaštitu predsednika Amerike, ali ovoga puta u Londonu. Povod posete Engleskoj je sahrana britanskog premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovoj sahrani će biti najveće svetske vođe. Ali, ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubistva najmoćnijih svetskih vođa. Samo tri osobe mogu zaustaviti katastrofu: Predsednik SAD, njegov glavni tajni agent i engleski MI-6 agent koji sa pravom ne veruje nikome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA