ŠOK U PAROVIMA: Željko Stojanović napustio rijaliti, moraće da plati 20.000 evra kazne!

- Ne igram više - rekao je Željko iznenađenim ukućanima, otišao do tajne sobe, skinuo bubicu i izašao iz vile

  • 33

Iako je bio jedan od favorita za pobedu, Željko Stojanović je danas odlučio da napusti "Parove", zbog čega će ostati bez zarađenog honorara a moraće da televiziji "Happy" plati odštetu od 20.000 evra.

KO BI REKAO? Pogledajte s kim je Ružica provela prvu noć posle izlaska iz "Parova" (VIDEO)

- Ne igram više - rekao je Željko u jednom trenutku, otišao do tajne sobe, skinuo bubicu i otišao iz vile. On je pre toga rekao da nije raspoložen za igre, jer su se pojavili novi učesnici i svojevoljno je odustao od daljeg takmičenja.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Mešutim, njega čeka žestoka kazna - prema odredbama iz ugovora koje su potpisali svi učesnici, takmičare iz rijalitija mogu da izbace samo produkcija ili gledaoci svojim SMS porukama... Ko mimo ovih pravila, ode iz "Parova", ostaje bez zarađenog honorara i još mora da plati kaznu od 20.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Socrates

    14. mart 2016 | 16:43

    Bravo Zeljko. Izaso si ko gospodin i dostojan svojim recima. A Happy TV je trebo po ugovoru da osigura svima bezbednost od nasilnika. Realiti je igra uma a ne pesnica.

  • Goca

    14. mart 2016 | 18:20

    Zeljko je oko 4 jutros otkljucao bravu izolacije stipaljkom za bubicu i ofingerom otvorio vrata, popeo se na krov i preskocio preko zida u slobodu. Pri tom skoku povredio je petu i pobegao do rodjaka koji su na 500 m odatle.. Ovo je puna istina. STOP HAPPY! STOP LAZIMA! STOP NASILJU!

  • Kriminal rijaliti

    14. mart 2016 | 17:42

    Ko bi lud nastavio da ucestvuje kada nije diskvalifikovan lik koji ga je pretukao. Taj je kaznjen sa astronomskih 500 evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA