SPEKTAKULARAN BEG IZ PAROVA: Željko preskočio zid od gotovo pet metara

- Željko se nije uplašio nikakve konkurencije i nikada zbog toga nije strahovao - rekla je Stojanovićeva majka Biljana

  • 14

Željko Stojanović napustio je rijaliti "Parovi". Kako je za Pulsonline ispričala njegova majka Biljana, momak iz Pariza je prvo pobegao iz izolacija a zatim preskočio zid od gotovo pet metara. Zadobio je povredu pete, a sada je u Novom Sadu kod jednog svog prijatelja.

ŠOK U PAROVIMA: Željko Stojanović napustio rijaliti, moraće da plati 20.000 evra kazne!

- Željko se nije uplašio nikakve konkurencije i nikada zbog toga nije strahovao, a kamoli zbog novih učesnika koji su ušli u vilu, kako su pojedini krenuli da spekulišu. On samo nije hteo više da trpi nasilje koje doživljava, a da ga nijednom produkcija nije zaštitila. On je istrpeo više od 30 udaraca i nikada nije hteo da odgovara nasiljem već psihološkom borbom - rekla je Biljana, i dodala:

- Produkcija je najavila da će ga tužiti i da će tražiti 20.000 evra. Ako njih nije sramota, da posle svega što je Željko doživeo, i pored toga što nije imao honorar, da traže od njega taj novac, mi ćemo i to isplatiti jer nama više vredi njegov život nego bilo - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WWW

    14. mart 2016 | 20:17

    PA NISTE VALJDA LUDI DA PLATITE I DA JE IMAO HONORAR.CIM SU VRATILI SLADJU BILO JE JASNO DA PODRZAVAJU NASILJE. I DA JE SVE NAMESTENO....

  • yug

    14. mart 2016 | 20:21

    Oni su u logoru a ne u rialitiju

  • Јасмина

    14. mart 2016 | 21:20

    Колико сам приметила,Жељко је добар дечко.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA