NOVI ALBUM, VELIKI BEOGRADSKI KONCERT: "Van Gogh" bogato slavi 30 godina rada! (VIDEO)

Specifičan disk "Ako stanemo, gubimo sve" predstavlja grupu u potpuno novom ruhu

  • 1

"Van Gogh" ove godine slavi 30 godina rada, a tim povodom će na razne načine obradovati fanove. 

Grupa je snimila specifičan album "Ako stanemo, gubimo sve", koji će se pojaviti 17. aprila. Na njemu se nalazi 12 poznatih hitova, ali u novom aranžmanu.

- Snimili smo ih na način na koji bismo to uradili, kao da su pesme danas napisane, to jest, onako kako bi "Neko te ima", "Brod od papira", "Mama" i druge, zvučale da su nastale u 2016. godini - poručuju članovi benda.

Naglašavaju:

- Nismo želeli da naš rođendanski CD, poklon vama, bude klasičan "Best Of" tj. kompilacija pesama skinutih sa naših već objavljenih albuma i koje kao takve već postoje. U današnje vreme, bilo bi to prilično besmisleno. 

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Oni dodaju:

- Bio nam je veliki izazov da na postojeće tekstove, muziku uradimo ispočetka. Kao "tizer" onoga što vas očekuje na albumu, bend će u narednim danima na svom Jutjub kanalu objaviti pesmu "Spisak razloga", koja je izabrana da bude prvi singl.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Đule i ekipa, za kraj, poručuju:

- Za maksimalno uživanje, slušajte ovaj album kao da prvi put čujete dobro poznate stihove. Nakratko zaboravite prethodne verzije, i ne upoređujte ih sa njima. Prepustite se našoj novoj kreaciji bez predrasuda, a mi vam zakazujemo sledeći susret uživo - na jesen, na našem rođendanskom koncertu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    17. mart 2016 | 14:25

    Ovo je album za sve devojčice kojima se nije svidela ta prokleta električna gitara sa prvih albuma. Sada devojčice mogu totalno da uživaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA