STIGAO JE NJEZZ: Ovako repuje Viktor Savić (VIDEO)

- Želim da motivišem mlade repere da nastave da veruju, da rade i da se bore - poručio je Savić

  • 4

Glumac Viktor Savić, koji nastupa pod umetničkim imenom Njezz, oprobao se i kao reper, i premijerno je predstavio spot za numeru "300".

- S obzirom na to da sam odrastao pretežno na repu sa zapadne obale, držaću se Tupaka. Tupak, čije sam spotove, intervjue i nastupe kao klinac gledao na MTV-ju, veliku je pažnju posvećivao tekstovima. Kada je Tupak ubijen, vremenom je nivo igre krenuo da opada u umetničkom, pokretačkom, smislu, a da raste u čisto komercijalnom. Pošto se to dogodilo na svetskoj mapi, taj pad se naravno osetio i kod nas. Sve je manje bilo pravih, a oni koji to jesu, vremenom su krenuli da odustaju ili da se priključuju tom prizemnom kolu. Neki se i dalje koprcaju, njima svaka čast, a ove druge koji su se predali nemam pravo da osuđujem. Upravo je sve ovo razlog iz kog sam počeo da se bavim repom. Razlog iz kojeg sam počeo da pišem tekstove. Osećam se dužnim prema pravoj igri i pravim igračima na kojima sam odrastao i koji su me vaspitavali. Želim da motivišem mlade repere/ljude da nastave da veruju, da rade i da se bore. Želim da se bavim umetnošću čiji je cilj da pokreće - izjavio je Savić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA