Goran Karan moćnim glasom RAZVALIO Sava centar, a VEČNI hit posvetio Gagi Nikoliću! (FOTO) (VIDEO)

Specijalna gošća na koncertu dalmatinskog majstora bila je njegova zemljakinja Severina

  • 10

Goran Karan je, po ko zna koji put, raskoš svog glasa pokazao u Beogradu, na koncertu u Sava centru pred oko 2.000 obožavalaca, a spektakl je uveličala kao gošća njegova prijateljica i saradnica Severina.

NIKAD NE GLEDAJ UNAZAD: Severina guzom hipnotisala internet (FOTO)

Karan se, posle duže pauze, koncertno vratio u grad u kom je rođen, ali je jako brzo pokazao da mu je vokal jednako moćan, kao i onda kad smo češće imali priliku da uživamo u njegovim nastupima. To je sasvim jasno najavio uvodni, veliki hit "Putujem tamo". Odmah zatim "Nessun Dorma", ubrzo i "O Sole Mio" podsetile su nas koliko dobro Karan pliva i u malo drugačijim vodama. Čisto da ne izneveri tradiciju - ponovo je, u jednom momentu, pokazao da mu uopšte ne treba mikrofon da bi ga cela dvorana čula!

Splićanin je, tokom koncerta koji je, uključujući i jedan bis, potrajao čak dva sata i 45 minuta, uz svoj prepoznatljiv šmek i humor nanizao sijaset dobro poznatih tema, počev od "Vitre moj", "Kad ti srce ne piva", "Mali mulac", "Kao da te ne volim", "Kazna mi je što te ljubim", "Nima vrimena", "Di si rasla"...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Specijalna gošća koncerta bila je, kao što je i najavljeno, Severina. Karanova dugogodišnja koleginica i prijateljica, sa kojom je kreirao mjuzikl "Naša bila štorija", za ovu priliku je odabrala dve dobro poznate pesme s početka dvehiljaditih, "Pogled ispod obrva" i "Virujen u te", da bi usledio njihov duet iz pomenutog mjuzikla, "Šta ti je svit".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posebno je dirljiv bio momenat kada je Karan pesmu "Tu Tu non llores mi querida", dobro znanu i po interpretaciji Olivera Dragojevića, posvetio nedavno preminulom glumačkom velikanu Draganu Nikoliću. U repertoaru su, sasvim očekivano, mesto našle i "Partenca", "Splitska serenada", "Anđele", "Lolita", Prozor kraj đardina", kao i neizostavne "Ostani" i "Vagabundo", a staro, dobro "Naše malo misto" sjajno je leglo za kraj zvaničnog dela.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za definitivan kraj - nešto već dobro poznato, ali uvek efektno i ubedljivo. Karan je izveo neprolazno "Uvelo lišće" vokalno oponašajući Arsena Dedića, Masima Savića, Akija Rahimovskog, Džonija Štulića... Sala, nažalost, ovoga puta nije bila puna, ali su oni koji su došli svim srcem uživali i učestvovali u koncertu, i, sasvim sigurno, kao i uvek kada je na bini Goran Karan, više nego zadovoljni napustili dvoranu.

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole Tole

    18. mart 2016 | 08:19

    A bez ove Severine-mirođije, više ništa ne može proći, mali Keba dobar menadžer, eeeee Srbijo!!!!

  • Darko

    18. mart 2016 | 09:10

    Retko iritantan lik

  • zoran

    18. mart 2016 | 07:57

    A o kakvom je to raskosnom glasu rec??? Molim vas prosvetlite me...on se dere kao da mu kozu skidaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA