Rambo doneo magarca u Baku, pa pao sa stolice (FOTO/VIDEO)

Predstavnik Crne Gore na "Evroviziji" nastupiće na sceni sa drvenim magarcem koji podseća na trojanskog konja. Rambo pao sa stolice na konferenciji za štampu

  • 0

Ako se za nekoga može reći da je šoumen na domaćoj muzičkoj sceni, to je svakako Rambo Amadeus. Predstavnik Crne Gore na predstojećoj pesmi "Evrovizije "  među prvima je isprobao grandioznu scenu u "Kristal Baku Arene", gde će se održati najprestižnija evropska muzička manifestacija. Rambo je na ovoj probi doneo i drvenog magarca, koji neodoljivo podseća na trojanskog konja. Poznato je da u spotu za numeru "Euro neuro" muzičar jaše ovu životinju.

Na priloženom videu prikazano je kako će izgledati scenski nastup Ramba Amadeusa, koji nastupa prvi u prvom polufinalu u utorak, 22. maja. Ovo je inače bila samo tehnička i tonska proba, dok će generalne početi sledeće nedelje.

S druge strane, Rambo je već na konferenciji za štampu napravio šou. Muzičar je posle probe iscenirao pad sa stolice. Ne može se baš reći da ovo nismo očekivali, jelda?! :)

(izvor i foto: Scandal.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA