Željko Stojanović preklinje televiziju "Happy" da ga ne kazni zbog bežanja iz "Parova"!

Stojanovićeva porodica ističe da nema da plati 20.000 evra odštete, i već danima pokušava da ubedi produkciju da odustane od kazne

  • 13

Nakon što je kao u akcionom filmu, preko ograde pobegao iz "Parova", Željko Stojanović je otputovao u Francusku, ali kada je shvatio da ga zbog nepoštovanja ugovora, čeka drakonska kazna od 20.000 evra, promenio je ploču i sada nastoji da produkciju ubedi da odustane od velike odštete.

Gastoz rekao Jeleni Krunić kakav bi seks želeo s njom, njen odgovor ga oborio s nogu! (VIDEO)

Stojanovićeva porodica je već danima u kontaktu sa TV "Happy" i pokušava da ubedi produkciju da ne tuži Željka, jer oni nemaju da plate 20.000 evra.

Takođe, Stojanović je angažovao istog advokata kao i Jelena Golubović, kako bi oboje nekako pokušali da izbegnu plaćanje visoke kazne zbog kršenja ugovora.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Kako podsećaju sa TV "Happy", ukoliko učesnik "Parova" napusti takmičenje mimo jasno određenih pravila, ostaje bez zarađenog honorara i snosi druge posledice prema ugovoru, koji podrazumeva plaćanje kazne od 20.000 evra. Pravila napuštanja takmičenja su jasna: publika, glasovima izbacuje, odnosno zadržava učesnika u vili, ili takmičar napušta "Parove" odlukom produkcije. Naravno, apsolutno je dozvoljeno da se takmičenje napusti usled neke porodične tragedije, zdravstvenih problema...

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- Željko je napustio takmičenje na nekoliko dana u dogovoru sa produkcijom, kad je upućen na operaciju i bolničko lečenje, a troškove je snosila "Happy" televizija, koja je dužna da brine o zdravlju svih učesnika. Oporavljen, nastavio je takmičenje. A, sve vreme je produkcija bila u kontaku sa njegovim roditeljima, koji su hvalili brigu zaposlenih u "Happy" televiziji i pozdravljali njihovu požrtvovanost oko Željka. Nije tajna da pojedini učesnici rijaliti programa odluče da napuste šou, odustanu od daljeg takmičenja, ili požele da se vrate, pa mole produkciju da im "progleda kroz prste" ovu nesmotrenost, jer ne bi da ostanu bez honorara, a posebno bi da izbegnu kaznu po ugovoru od 20.000 evra. Učesnicima "Parova" apsolutno su zagarantovana ljudska prava, ali oni sami predlažu scenarija kako bi bili zanimljiviji javnosti.  Šou program "Parovi" pre svega je zabavan, s ciljem da razonodi gledaoce, približi im neke osobine pod posebnim okolnostima. Baš zbog toga je naš zabavno humoristički program i najgledaniji - kažu sa televizije "Happy".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hakala

    18. mart 2016 | 17:39

    ovo je za ustavni sud, covek ne moze ikakvim ugovorom da se odrekne ljudskih prava, pristane na trgovinu delovima i telom, protivpravno zatvaranje... po ustavu, ovakav tip emisije nije dozvoojen. ziveo kim dzong il.

  • NidzoBosanac

    18. mart 2016 | 18:42

    On treba njih da tuzi ubili ga tamo ko je stigao,vladimir matora gastoz zorica miki pa ko ga jos nije udario.., a nisu ljudi izlazili... Ali Welcome to Serbia

  • Pera

    18. mart 2016 | 16:36

    Kaav bre scenario dajete,nasilje,blud i nemoral...ma daj bre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA