JOŠ IZNENAĐENJA U #TLZP-u: I Marija Kilibarda se maskirala, evo u koga! (FOTO)

Dara kao JK, Milica kao Ceca, Ana kao Skaj, a voditeljka kao... Treća epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato" biće pravi spektakl!

  • 2

Osim što će humanitarni šou "Tvoje lice zvuči poznato" u trećoj epizodi "pomiriti" Jelenu Karleušu i Cecu Ražnatović, budući da će Dara Bubamara imitirati JK, a Milica Pavlović folk zvezu, TV Prva gledaocima priprema još neka iznenađenja.

#TLZP: VOLI VAS DARA, UPS, JK... Pogledajte kako Bubamara izgleda kao Jelena Karleuša! (VIDEO)

Ni domaćica šoua Marija Kilibarda ovaj put neće biti pošteđena maskiranja i imitiranja. S obzirom da je takmičarka Ana Mihajlovski Grubin dobila zadatak da bude Skaj Vikler, na sceni će joj se pridružiti voditeljka u ulozi njegovog čuvenog partnera Ajs Nigrutina!

Marija je fotografiju sa snimanja objavila na Instagramu, a nama se čini da na ovu Kilibardinu imitaciju ni Nigrutin neće imati zamerki...

A photo posted by marija kilibarda (@kilimara) on

Marija se slikala u društvu Kaje Ostojić, koja će imitirati Ivanu Negativ i Nikole Rokvića, koji će se na sceni pojaviti prerušen u latino zavodnika Enrikea Iglesijasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA