Madona opet odnela pobedu

Kraljica popa bez dlake na jeziku uzvratila voditelju Rikiji Gerveu i Eltonu Džonu i kući otišla sa - Zlatnim globusom!

  • 0

Izgleda da su nagrađeni Zlatnim globusom vrlo brzo ostali u drugom planu i da je najviše pažnje privukla - Madona. Naime, kraljica popa vrlo je oštro uzvratila na šale britanskog komičara Rikija Gervea koji je vodio dodelu nagrada, a svojim britkim jezikom je uzvratila i Eltonu Džonu.

Riki Gerve je rekao da će nagradu za najbolji strani film dodeliti "kraljica popa, uvek "vog" i neko ko i dalje izgleda "kao devica"". Zatim je rekao Eltonu Džonu da ne ustaje, jer se ovog puta stvarno radi o ženi. Madona se pojavila na pozornici i uzvratila mu: "Riki, ako izgledam kao devica, zašto ne preduzmeš nešto u vezi sa tim? Već godinama nisam poljubila devojku. Na pozornici", što je izazvalo smeh, a Riki je samo protrčao iza pevačice. Pošto je ovo ipak bila izrežirana šala, pravi okršaj se dogodio iza zavese.

Prema izvoru britanskog "Dejli Mejla", Elton Džon je tokom neobaveznog razgovora sa kandidatima za nagradu rekao da Madona nema šanse da osvoji Zlatni globus. Reporter koji je bio u blizini, preneo je njegove reči Madoni, koja je na to upitala: "Da li je on u haljini došao na dodelu?" Kad je Elton čuo kraljicu popa, vrlo samouvereno je uzvratio: "Neka bolji pobedi!"

Madona je režirala film "W.E." o ljubavi Volis Simpson i Edvarda VIII koji je bio nominovan za najbolju pesmu i za najbolju muziku. Ovo je Madonina prva nominacija za Zlatni globus posle 14 godina. Bila je nominovana kao glumica za ulogu Evite Peron 1998. Elton je sa Madonom delio nominaciju za najbolju pesmu koju je pevačica na kraju i osvojila.

telegraf/Nataša Ilić/dailymail.co.uk/index.hr

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA